Cătălin Cherecheş din nou la PRIMĂRIE. Controlul judiciar a fost ridicat. Baia Mare are de azi PRIMAR

Cătălin Cherecheş din nou la PRIMĂRIE. Controlul judiciar a fost ridicat. Baia Mare are de azi PRIMAR

Cătălin Cherecheş poate şi reia prerogativele de primar. Magistraţii Curţii de Apel Cluj au decis miercuri 10 mai înlăture măsură controlului judiciar.

Interdicţia de exercitare a mandatului de primar dispare, astfel Cătălin Cherecheş poate îşi preia chiar de azi biroul din primărie. Decizia este definitivă şi irevocabilă.

Astăzi, 10.05.2017, Curtea de Apel Cluj a dispus în cauza privind pe inculpatul Cătălin Cherecheş următoarele: “În temeiul art. 206 din Codul de procedură penală raportat la art. 215 alin. 9 din Codul de procedură penală admite contestaţia formulată de inculpatul C.C. împotriva încheierii penale nr. 49/J din 27.04.2017 a Tribunalului Cluj. În temeiul art. 215 alin. 9 din Codul de procedură penală înlătură din conţinutul măsurii preventive a controlului judiciar obligaţia prevăzută de art. 215 alin. 2 lit. e din Codul de procedură penală (de a nu exercita funcţia de primar al municipiului Baia Mare) şi de a nu comunica în mod direct sau indirect cu martorii PCE, MLA, NM şi RA – obligaţie impusă în temeiul art. 215 alin. 2 lit. d din Codul de procedură penală. În temeiul art. 275 alin. 3 Codul de procedură penală cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în şedinţa publică din 10 mai 2017.”

Vom reveni cu detalii

2 COMENTARII

  1. Felicitari.
    poate cu ocazia asta ni se asfalteaza si noua cei 10 ml.din stada Gorunului (de la nr.6 la 12).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.