Cătălin Cherecheş, primarul municipiului Baia Mare: “Maica Domnului, ocrotitoarea orașului nostru este imaginea iubirii și a biruinței iubirii”

Într-un mesaj emoţionant transmis cu ocazia praznicului Adormirii Maicii Domnului, primarul Municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş vorbeşte despre iubire, speranţă, dar şi despre momentele deosebite care i-au marcat copilăria.

“Fecioara Maria este modelul smereniei desăvârșite, dar plină de frumusețe şi putere. Maica Domnului, ocrotitoarea orașului nostru este imaginea iubirii și a biruinței iubirii.

Astăzi, îmi amintesc din nou, cu dragoste de bunica mea, Maria, cea de la care am primit cel mai frumos dar pentru viața mea. Exemplu desăvârșit de bunătate, căldură, omenie, îndurare și smerenie, bunica mea, Maria, m-a învățat rugăciunea Tatăl Nostru. Fecioara Maria, pentru mine, s-a arătat prin bunica mea”, a spus Cătălin Cherecheş.

Acesta şi-a încheiat mesajul cu gânduri de bine către cei care poartă numele Maicii Domnului dar şi către băimăreni şi maramureşeni.

“În gândul meu sunt azi ființe care poartă numele Sfintei Fecioare și care îmi umplu sufletul cu dragoste și speranță. Sfânta sărbătoare a Adormirii Maicii Domnului să vă aducă pace și liniște în suflete, ocrotire și binecuvântare”, a mai spus Cătălin Cherecheş.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.