Cătălin Cherecheş, primarul municipiului Baia Mare: „Prioritățile mele vor fi mereu ordinea și disciplina”

Cătălin Cherecheş, primarul municipiului Baia Mare susţine că nu a renunţat şi nu renunţă la planurile lui de a „eradica” pungile de sărăcie din Baia Mare. Zone precum Pirita creează un mare disconfort pentru băimăreni iar organizaţiile non-guvernamentale în afară de planuri măreţe pe hârtie nu au reuşit să genereze, edilul susţine că ştie ce are de făcut.

„Le voi demonstra celor care consideră că m-am emoționat și că unele forte m-au făcut să uit de deranjul, stresul și mizeria la care sunt supuși băimărenii civilizați din cartierele din vecinătatea pungilor de sărăcie că știu ce am de făcut în respect față de drepturile umane, dar în special față de cele ale copiilor. Prioritățile mele vor fi mereu ordinea și disciplina iar mizeria și lipsa de civilizație nu se pot integra sau tolera în orașul nostru. Cei care înțeleg să respecte regulile comunității noastre pot fi integrați. După ce am fost lovit de diverse instituții, grupuri și entități, am ascultat diverse păreri ale unor așa ziși specialiști și am văzut că din ideile lor nu reiese nimic constructiv pentru Baia Mare în a le rezolva problemele acestei comunități”, a subliniat Cherecheş.

Primarul spune că îşi va îndrepta atenţia asupra copiilor, cei care se pot adapta mai uşor la schimbare şi prin urmare integraţi mai uşor.

„Educație, sănătate, respectarea legii și muncă sunt capitolele pe care trebuie să le parcurgă fiecare cetățean rom care își dorește să fie acceptat în comunitatea noastră. Prioritatea mea, realist fiind, sunt copiii care dacă nu vor fi corect monitorizați din perspectivă educațională și sanitară vor deveni delincvenții de mâine. Și nu sunt puțini.

Am curajul, știind că am alături de mine comunitatea băimăreană să determin ori aducerea acestor oameni într-o zonă de civilizație ori părăsirea acestei comunități. Nu suntem o comunitatea cobai cu care unii deontologi, europeni vopsiți sau globaliști de duminică să se joace după bunul plac.

Știu ce am de făcut și voi face!”, a concluzionat Cătălin Cherecheş, primarul municipiului Baia Mare.

 

1 COMENTARIU

  1. Oare parcarea din curtea bl25 din Baia Mare str.George Cosbuc o veti mai asfalta vreodata? Este 1 an de cand ne rupem masinile pe piatra concasata.Cu respect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.