Cătălin Cherecheș și-a depus candidatura pentru un nou mandat: „Candidez la primărie cu toată încrederea din partea cetățenilor și pentru cetățeni”

13101196_217734698598472_483478546_nCătălin Cherecheș și-a depus candidatura pentru un nou mandat: „Candidez la primărie cu toată încrederea din partea cetățenilor și pentru cetățeni”

Primarul în funcție, Cătălin Cherecheș, și-a depus oficial candidatura ca independent politic, într-o zi cu o puternică semnificație religioasă, Duminica Floriilor, alături de Coaliția pentru Baia Mare, pentru un nou mandat de primar al orașului Baia Mare, la alegerile locale care vor avea loc în 5 iunie.

Din Coaliția pentru Baia Mare fac parte reprezentanți ai comunității din diferite segmente sociale: învătamânt, sănatate , cultură, justiție, urbanism, mediu de afaceri, ONG-uri, reprezentați ai minorităților și seniorilor, aceștia își vor depune candidaturile în cursul zilei de luni, 25 aprilie 2016.

13081866_217734708598471_112102386_nCătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare a declarat: “Băimărenilor le mulțumesc pentru ultimii patru ani în care, împreună, am demonstrat că putem mișca lucrurile în Baia Mare. Împreună am rezolvat probleme istorice, am făcut pași importanți în dezvoltarea orașului nostru, am demonstrat că putem concura cu marile orașe, că ne putem face auziți pe plan național, dar și european. Mai avem însă multe de realizat. Mulțumesc și pentru încrederea pe care mi-o vor acorda pentru următorii patru ani pentru că doar continuând să mergem pe acest drum împreună vom reuși să dezvoltăm în continuare Baia Mare pe toate segmentele importante. Băimărenii văd zi de zi tot ce fac pentru orașul nostru, știu foarte bine cine este și ce poate Cătălin Cherecheș. Candidez la un nou mandat cu toată încrederea, din partea cetățenilor și pentru cetățeni. Am convingerea că împreună, prin Coaliția pentru Baia Mare, platforma civică a băimărenilor care doresc să susțină proiectele majore pe care le-am propus, vom reuși să continuăm dezvoltarea orașului nostru. Votul pe care îl veți oferi în data de 5 iunie 2016, în ziua alegerilor locale, este important nu doar pentru a vă alege primarul. Cătălin Cherecheș de unul singur nu poate să implementeze proiectele majore de dezvoltare economică, culturală și socială. Avem nevoie de Consiliu Local, de Consiliu Județean, format în mare din cetățeni implicați în Coaliția pentru Baia Mare. Nu putem lăsa destinul comunității băimărene și maramureșene pe mâna politicienilor care în ultimii 25 de ani și-au dat examenul în fața noastră și l-au picat. A venit vremea să avem în forurile administrative oameni din rândurile noastre, ale cetățenilor, profesioniști pe care îi cunoaștem și îi respectăm, cetățeni onești și implicați în viața comunității”.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.