Cătălin Cherecheș și Coaliția pentru Baia Mare conduc detașat în sondaje. Cătălin Cherecheș va fi în Baia Mare azi!

DNA i-a consolidat pe Cherecheș și Coaliția pentru Baia Mare în sondaje! Cherecheș câștigă cu 80% și Coaliția cu 60% la alegerile locale din 5 iunie 2016


Cătălin Cherecheș se află astăzi, 17 mai 2016, în fața instanței, la Tribunalul Maramureș, după ce avocații săi au solicitat eliberarea sa din arest preventiv, acesta nefiind un pericol pentru denunțătorul său, așa cum consideră procurorii.

Chiar dacă au trecut 12 zile din campania electorală, timp în care Cătălin Cherecheș nu a fost lăsat să își promoveze proiectele pentru Baia Mare și Maramureș, cum o fac contracandidații săi, acțiunea DNA, care l-a reținut exact cu o lună înainte de alegerile locale, i-a consolidat poziția în sondaje.

Candidații PSD (Florin Tătaru), PNL (Cristian Niculescu Țâgârlaș), PMP (Iustin Talpoș), Alde și Cristian Anghel sunt disperați. În sondajele lor, Cătălin Cherecheș câștigă lejer alegerile din 5 iunie 2016 cu 80% din voturile liber exprimat, iar Coaliția pentru Baia Mare cu 60%.

În sondajele efectuate pe diverse platforme online și pe rețelele de socializare situația e și mai dezastruoasă pentru contracandidații lui Cherecheș. Pe online, Cherecheș conduce detașat în majoritatea sondajelor cu 90%, iar Coaliția pentru Baia Mare cu 80%. Disperarea contracandidaților se cuantifică prin atacuri și calomnii fără precedent la nivelul campaniilor electorale din orașul nostru, majoritatea candidaților axându-și promovarea pe denigrarea lui Cătălin Cherecheș și a administrației locale și mai puțin pe promovarea proiectelor proprii.

Screen-Shot-2016-05-17-at-09.23.19 (1)

Un alt fapt demn de menționat în cazul Cherecheș este că acesta nu acceptă să își plătească libertatea. Cătălin Cherecheș are dreptul să ceară eliberarea pe cauțiune, dar refuză să uzeze de acest mijloc. Acesta preferă să își păstreze demnitatea și onoarea, în pofida tentativelor de denigrare ale unora și altora și, deoarece consideră că acest dosar este o înscenare, nu este dispus să își plătească libertatea.

sursa:actualmm.ro

Loading...

2 COMENTARII

  1. Poate ca de atata cantat DESTEAPTATE ROMANE, am inceput in sfarsit sa ne desteptam.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.