Cătălin Cherecheș susținut de UDMR pentru un nou mandat de primar

udmr1-696x409 (1)Cătălin Cherecheș susținut de UDMR pentru un nou mandat de primar la alegerile locale din 5 iunie!

Organizația locală a Uniunii Democrate a Maghiarilor din România (UDMR) îl susține pe Cătălin Cherecheș pentru un nou mandat de primar al municipiului Baia Mare la alegerile locale din 5 iunie. Anunțul a fost făcut public de Noemi Vida, președintele UDMR Baia Mare, în cadrul unei conferințe de presă organizată astăzi, 12 mai, la sediul formațiunii politice. Mai mult, la evenimentul public formațiunea politică și-a prezentat strategia dar și obiectivele pentru mandatul 2016-2020, conform actualmm.ro.

UDMR Baia Mare nu și-a ales candidat propriu pentru funcția de primar la alegerile locale din 5 iunie. Tocmai de aceea reprezentanții organizației locale au decis să îl susțină în această bătălie electorală pe Cătălin Cherecheș.

„Organizația locală a UDMR-ului a decis că nu va avea candidat propriu la alegerile locale la Primăria Baia Mare. Nu este o noutate că l-am susținut și îl susținem în continuare pe domnul primar Cătălin Cherecheș. Noi, reprezentanții UDMR ca și întreaga comunitate am lucrat întotdeauna bine cu domnul primar. Am avut și avem proiecte comune care au fost discutate. Trebuie să spun și știți foarte bine că dânsul a respectat și respectă întotdeauna comunitatea maghiară băimăreană. Participă și a participat la aproape toate evenimentele comunității. Noi suntem un partener loial întotdeauna și pe plan local și național și asta așteptăm și de la alții”, a spus Noemi Vida, președintele UDMR Baia Mare.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.