Cătălin Cherecheș: „UNPR are răspunsuri concrete nevoilor comunităților din România”

catalin

In cadrul intalnirii de la Sinaia cu sefii de organizatii din tara si conducerea centrala a UNPR-ului, Catalin Chereches, primarul de Baia Mare, a aratat ca partidul in cadrul caruia detine functia de vicepresedinte trebuie sa faca o politica a binelui si nu neaparat o politica a lucrului bine facut.

“Vrem impreuna sa generam o politica a binelui si nu doar o politica a lucrului bine facut. Politica binelui, a binelui fiecarui cetatean trebuie sa fie drumul nostru , iar binele cetateanului inseamna binele tarii noastre, binele Romaniei. Vreau sa ii multumesc domnului vicepremier pentru faptul ca este un reper pentru fiecare dintre noi  in ceea ce face pentru comunitatile noastre si pentru seriozitatea cu care ne adresam comunitatilor noastre. Avem un drum important de parcurs”, a declarat Catalin Chereches, vicepresedintele UNPR, in cadrul intalnirii.

In cadrul conferintei de presa organizate dupa intalnirea UNPR, Catalin Chereches a scos in evidenta importanta Transilvaniei si demararea unui proiect pentru aceasta regiune.

“Pentru ca de multe ori fata Bucurestiului nu era spre Transilvania cred ca a venit momentul ca impreuna , noi cei din UNPR, dar impreuna cu toti romanii sa oferim un proiect pentru Transilvania, sa oferim un proiect al nationalismului pozitiv, un proiect bazat pe repere ale social-democratiei, un proiect care sa antreneze tot ceea ce inseamna valori are noastre  si cred ca lucru acesta poate fi disipat mai apoi in toata Romania pentru ca ceea ce dorim noi inseamna lege, ordine, respect fata de romani si dragoste pentru Romania. Din dragoste pentru Romania trebuie sa oferim ceea ce altii nu au reusit in Transilvania – o solutie social-democrata coerenta indreptata spre om, orientate spre valori dar orientate spre ceea ce inseamna Transilvania ca si emblem a Romaniei”, a mai adaugat Catalin Chereches.

Mai mult, Catalin Chereches sustine ca prin serozitate Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei poate implementa aceste solutii in Transilvania, oferind astfel raspunsuri concrete nevoilor comunitatilor din Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.