Catalog evoMAG Black Friday 2017. Produse la reducere pe care la poţi comanda imediat

evoMAG demarează a treia rundă de reduceri de Black Friday, şi cea mai importantă, pe 17 noiembrie, imediat după miezul nopţii. În rândurile de mai jos, aflați care vor fi produsele la reducere din catalogul evoMAG de Black Friday 2017.

Oferta de Black Friday va fi activă timp de trei zile, în perioada 17-19 noiembrie, în limita stocului disponibil, iar reducerile, de până la 75%, vor fi aplicate pentru aproximativ 30.000 de unităţi, din aproape toate categoriile de produse existente pe evoMAG.ro. În premieră, anul acesta, evoMAG introduce în oferta de Black Friday, în parteneriat cu SmartExperience, pachete cu experienţe şi activităţi pentru petrecerea timpului liber, cu discounturi de până la 43%.

Clienţii pot cumpăra la preţuri reduse vouchere pentru:

–       relaxare la SPA (-19%)

–       degustare de vinuri (-26%)

–       activităţi în aer liber cu prietenii pe Valea Prahovei (-43%)

–       activităţi sportive: escaladă (-19%), tir (-29%), cursuri de autoapărare (-25%)

–       escape room (-17%)

Runda finală de Black Friday aduce la evoMAG preţuri mai mici şi pentru telefoane mobile şi accesorii, tablete, laptopuri, televizoare şi echipamente multimedia, monitoare, imprimante, electrocasnice, componente PC, produse de îngrijire personală, din categoria sport & fitness etc.

Astfel, clienţii vor putea cumpăra:

–       televizoare de la 329 de lei

–       televizoare 4K mai ieftine cu până la 55%

–       smartphone-uri iPhone la 1.299 lei

–       ultrabook-uri de la 899 lei

–       antivirus Bitdefender la preţ redus cu 64%

–       SSD 120 GB mai ieftin cu 28%

–       HDD 1TB la preţ redus cu 31%

–       consumabile pentru imprimantă începând de la 9 lei

–       piese de mobilier reduse cu până la 35%

–       aspiratoare cu 45% mai ieftine

–       fiare de călcat de la 59 de lei

–       maşini de spălat rufe cu până la 40% reducere

–       produse pentru sport şi fitness cu până la 64% reducere

Clienţii pot beneficia de o reducere suplimentară de 10% la orice comandă mai mare de 600 de lei, dacă vor accesa un credit online de la Credius. În acest fel vor putea beneficia de cel mai mic preţ de pe piaţă pentru produsele dorite.

Pentru a uşura accesul clienţilor la produsele pe care şi le doresc, evoMAG oferă opţiuni de plată în rate, în parteneriat cu mai multe instituţii financiar-bancare şi nebancare. Astfel, produsele pot fi plătite în 40 de rate fără dobândă prin BRD, în 18 rate fară dobândă prin Banca Transilvania, în 11 rate fără dobândă prin cardul de credit de la ING, în 7 rate fără dobândă prin UniCredit şi în 6 rate fără dobândă prin BRD, EuroLine, BCR, Cetelem, Bonus Card, Card Avantaj şi Raiffeisen Bank.

Programul de lucru în această perioadă a fost modificat: comenzile vor fi procesate non-stop, iar showroom-ul evoMAG din Splaiul Unirii, nr. 257 – 259 va fi deschis în perioada 17-19 noiembrie între orele 08:00 – 20:00.

Referitor la produsele comandate în intervalul 17-19 noiembrie, în ultima rundă de Black Friday, jumătate dintre acestea vor fi livrate în 48 de ore, urmând ca restul produselor să ajungă la clienţi în cel mult 4 zile de la plasarea comenzii.

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.