Câte tipuri de bandă adezivă există și ce poți face cu ele? 

Cu toții cunoaștem clasica bandă scoci. Dar totuși aceasta nu este singurul tip de bandă pe ca îl putem utiliza, în diferitele noastre proiecte. 

În timp ce unele benzi au o utilitate în afaceri, altele în crafting sau electronică,  altele se pretează chiar pentru decorat sau folosite în procesul de zugravit. 

Iată care sunt cele mai populare și folosite tipuri de bandă.

Bandă adezivă de hârtie

Acest tip de bandă este adesea folosită în foarte multe domenii. De la lipitul coletelor la crafting sau chiar la zugravit, scoci de hartie de pe ambalare.com este rezistentă și prietenoasă cu mediul. 

Bandă de marcare a podelei

Folosită cu preponderență în depozite, bănci sau spații aglomerate, această bandă este rezistentă și se utilizează pentru a delimita anumite zone. 

Fiind mult mai ușor de folosit decât vopseaua dar și pentru că durează mult, aceasta are caracteristică de a fi vizibilă datorită contrastului de culori: negru și galben. 

Bandă dublu adezivă

Una dintre cele mai utile benzi este chiar această, datorită faptului că are adeziv pe ambele părți și poate fi folosită în extrem de multe lucruri. 

Fie că vrei să lipești o sticlă, o pânză, un magnet, hârtie sau orice altceva, această bandă are caracteristica de a nu se vedea și de a lipi ambele obiecte. 

Banda de tiv

O bandă care înlocuiește cusutul este banda de tiv. Aceasta se folosește pentru tiv sau pentru scurtarea hainelor. Datorită adezivului special, acesta se încălzește prin folosirea fierului de călcat, și lipește țesătura. 

Banda de izolat

Un tip de bandă, care nu trebuie să îți lipsească din casă, în special din trusa de scule. Aceasta se folosește pentru a izola firele dar și pentru alte obiecte conductoare de electricitate. Poți găsi această bandă în diferite culori dar și materiale diverse. 

Banda de mascare în pictură

Utilizată de pictori și foarte populară printre aceștia, această bandă ajută la trasarea unor linii perfecte. Aceasta este ușor de îndepărtat și este de obicei plasată acolo unde pictorul își dorește să aibă o zonă curată la final. 

Banda de ambalare

O bandă foarte des utilizată nu doar la ambalarea coletelor pentru afaceri ci și în casele noastre, banda de ambalare este extrem de utilă și nu ai cum să nu te bucuri de beneficiile ei. O poți găsi în varianta transparentă sau maro. 

Banda antialunecare

Acest tip de bandă este adesea folosită pentru podele sau pe suprafețele birourilor sau meselor din ateliere pentru a împiedica alunecarea lucrurilor. 

Destul de asemănătoare cu banda de izolat, este realizat din material cauciucat iau unele dintre acestea pot conține chiar și mici umflături care să nu permită alunecarea. Se poate utiliza chiar și pe sculele de grădină. 

Banda personalizată

Banda personalizată este la modă, în special în rândul afacerilor și se folosește la împachetarea coletelor. Aceasta este imprimată cu logo-ul firmei și are rolul de creștere a notorietății brandului. 

Banda cu mesajul ”fragil”

Această bandă este extrem de utilă atunci când ai de trimis colete care conțin obiecte fragile. Avantajul acesteia este că este foarte vizibilă, astfel că, pachetele tale vor fi manevrate mai ușor, de către firmele de curierat. 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.