CATEGORIA VIP DE BILETE LA CONCERTUL LETZ ZEP ESTE SOLD OUT

 

poster-LetzZep-oficialLetz Zep, formatia tribut Led Zeppelin “number one” in lume, ajunge in Romania  peste 7 zile. Concertul va avea loc pe 2 octombrie, la Hard Rock Cafe, incepand cu ora 22.00. Intrarea se face incepand cu ora 20.00!

Am intrat la concert si m-am vazut pe mine, a mentionat insusi Robert Plant, la primul show oferit de baietii ce formeaza grupul Letz Zep.

Dupa concertul in Romania, baietii Letz Zep ajung in Franta pentru festivalul TSB 2015, din data de 9 octombrie., in aceeasi formula in care poposesc si la Bucuresti: Billy Kulke (voce), Andy Gray (chitara), Shaun Herd (bas/clape) si Simon Jeffrey (tobe).

Pe aceasta cale va reamintim: Christian Raetscher inaugureaza incepand cu luna octombrie o serie de evenimente la Hard Rock Cafe, evenimente ce se vor desfasura sub titulatura:

LIVE CONCERT, VINYL & MOVIE, MARCA GERMAN QUALITY ENTERTAINMENT

Sub aceasta egida va fi invitat in fiecare luna (mai putin in decembrie si ianuarie) cate un artist / trupa, intr-un concert live, atmosfera fiind incalzita in deschiderea show-ului, in pauza si dupa eveniment cu un set de vinyl-uri si fimulete celebre.

Asadar, primul grup ce a fost ales sa deschida aceasta serie de show-uri la Hard Rock Cafe este cel mai cunoscut tribut Led Zeppelin, o noua premiera in Romania!

Atat Jimmy Page cat si Robert Plant au participat la concertele Letz Zep, acestia fiind impresionati, invitandu-i la un eveniment special al celebrului grup. Letz Zep a concertat in peste 33 de tari de pe 4 continente, urmand sa urce pe noi scene precum  Spania, Germania, Romania si America de Sud sau tari din Scandinavia.

CATEGORIA VIP DE BILETE LA CONCERTUL LETZ ZEP ESTE SOLD OUT

Acest concert este primul eveniment marca German Quality Entertainmentsub egida:

 LIVE MUSIC, VINYL  & MOVIE!

 BUCURESTI – 24 septembrie 2015 – Categoria VIP de bilete la concertul Letz Zep este SOLD OUT in acest moment!

https://www.youtube.com/watch?v=JOEAINB_H00

https://www.youtube.com/watch?v=OYCK759xsj8

https://www.youtube.com/watch?v=UekHfbuDPaU

 

Biletele se gasesc la urmatoarele categorii de preturi:

  • VIP -150 RON
  • IN FATA SCENEI – 70 RON
  • CELELALTE LOCURI – 40 RON

 

Acestea pot fi achizitionate de pe:

  • iabilet.ro sau in magazinele Muzica, Uman, Senia, si Perfect Tour din toata tara
  • bilete.ro sau in Oficiile Postei Romane si magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro si magazinele Germanos

NOTA: Foarte important de retinut este ca fiecare cumparator de bilete este rugat sa sune la Hard Rock Cafe pentru rezervarea mesei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.