Câți bani primește un REFUGIAT din GERMANIA. Mulți români NU câștigă atât

Europa este asaltata in aceste zile de zeci de mii de refugiati, cu toii indreptandu-se catre Germania. Angela Merkel a declarat ca se asteapta ca in acest an tara sa sa primeasca in jur de 800.000 de imigranti.

germania

Nunai in luna august au intrat in Germania peste 104.000 de refugiati. De ce cauta toti sa ajunga in Germania? Nu numai pentru ca este cea mai prospera economie din Europa sau cea mai primitoare tara fata de ei, insa este si cea mai darnica.

Potrivit legii germane, refugiatii primesc un permis de rezidenta valabil pentru trei ani, iar ulterior pot primi rezidenta permanenta.

Refugiatii sunt cazati in adaposturi confortabile, detinute de stat, sau in tabere, cand numarul acestora este foarte mare. Asa arata un bloc pentru refugiati.

Refugiatii din Germania primesc din partea statului suma de 400 de euro lunar pentru cheltuieli, scrie www.aktual24.ro. Ei pot sa isi ia si un loc de munca, insa nu au voie sa primeasca mai mult de 1 euro/ora cat timp au statutul de azilant.

Salariul mediu in Romania este in acest moment de sub 400 de euro.

Coalitia lui Merkel este de asteptat sa cada de acord asupra unei serii de masuri duminica, inclusiv facilitarea constructiei de noi adaposturi pentru azilanti, accelerarea procedurilor de azil si cresterea fondurilor pentru state federale si orase.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.