CĂUTĂRI DISPERATE ÎN MUNȚII MARAMUREȘULUI! Pentru găsirea unui cetățean polonez au fost angrenate toate echipajele de salvare din zona Borșa-Vișeu!

borsaCĂUTĂRI DISPERATE ÎN MUNȚII MARAMUREȘULUI! Pentru găsirea unui cetățean polonez au fost angrenate toate echipajele de salvare din zona Borșa-Vișeu!

 Conform datelor oferite de Daniel Timiș, șeful Salvamont Borșa, azi-noapte, la ora 2.00, s-a reclamat dispariția unui cetățean polonez, care a escaladat Munții Maramureșului în calitatea de turist. Nu este foarte concludent, în acest moment, cine a lansat apelul de căutare, dat fiind că informația a ajuns la echipele de salvare abia în cursul nopții, iar căutările propriu-zise au început în această dimineață.

”Am avut vizibilitate zero până acum, datorită faptului că pe munți ceața era foarte densă. Vremea pare să se fi răzbunat puțin, așa că am pornit cu toții în căutarea turistului polonez. Iar când spun toți, mă refer la echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Gheorghe Pop de Băsești”, Jandarmeria Maramureș, Poliția de Frontieră, Salvamont Vișeu de Sus și Salvamont Borșa. Ultima localizare a cetățeanului străin a fost în vârful Munților Maramureșului, în zona frontierei cu Ucraina. Nu știm nimic de el, deocamdată, sperăm doar să îl localizăm cât mai curând, să fie teafăr și să îl aducem cu bine la sol”, a explicat șeful Salvamont Borșa, Daniel Timiș.

Vom reveni cu amănunte pe parcursul cercetărilor.

Amalia Babici Man

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.