Caz incredibil în Baia Mare! A fost arestat pentru 30 de zile pentru refuz de recoltare de probe biologice de sânge

Caz incredibil în Baia Mare! A fost arestat pentru 30 de zile pentru refuz de recoltare de probe biologice de sânge

In data de 15 aprilie,în jurul orei 10.00, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare au fost sesizați despre un posibil conducător aflat la volanul unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii rutieri s-au deplasat pe strada Barbu Ștefănescu Delavrancea, unde au constatat faptul că, un bărbat de 38 de ani din Remetea Chioarului, a condus un autoturism și, întrucât circula pe sens invers, s-a aflat în imposibilitatea de a mai efectua manevre, rămânând blocat. Cetățenii prezenți, observând starea bărbatului, au apelat numărul unic de urgență 112.

Din cauza faptului că bărbatul de 38 de ani ar fi emanat halenă alcoolică și se afla într-o stare de confuzie, polițiștii rutieri i-au solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest. Acesta a refuzat, în continuare fiind condus la Spitalul Județean Baia Mare, unde a refuzat și recoltarea de mostre biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de *refuz de prelevare mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei* , iar ieri, prin ordonanță, față de bărbatul de 38 ani din Remetea Chioarului, a fost luată măsură reținerii pentru 24 de ore. Ieri, 16 aprilie, în urma prezentării acestuia în fața instanței de judecată, a fost dispusă măsură arestului preventiv pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.