Caz ingrozitor la Viseu de Sus: BATRANA VIOLATA SI UCISA. CRIMINALUL este LIBER?

Caz ingrozitor la Viseu de Sus. O batrana din localitate a fost violata si ucisa in noaptea de sambata spre duminica. Mentionam faptul ca informatiile pe care le publicam nu au fost confirmate oficial nici de IPJ Maramures, nici de Parchetul de pe langa Tribunalul Maramures conform vasiledale.ro.

Fapta ingrozitoare s-a petrecut asa cum spuneam in noaptea de sambata spre duminica (10/11 martie 2018) la Viseu de Sus. Imediat zona a fost impanzita de politisti si criminalisti, toti coordonati de un procuror de la Parchetul de pe langa Tribunalul Maramures.

Femeia, o batranica din Viseu de Sus, a fost violata si apoi ucisa cu sange rece, iar criminalul a disparut fara urma. Conform unor surse se pare ca acesta nu a fost inca identificat.

Am incercat sa aflam detalii despre fapta ingrozitoare de la Viseu insa Politia ne-a pasat la Parchetul de pe langa Tribunalul Maramures. E drept, coordonarea cazului o face procurorul criminalist. Doar ca la aceasta ora, raspunde jandarmul de serviciu de Parchet. Sa mentionam si faptul ca pagina de internet a Ministerului Public (Parchetul de pe langa Tribunalul Maramures) nu este actualizat din 18.12.2017 cand si-au etalat sprjinirea protestelor impotriva legilor justitiei. Ce sa intelegem ca de atunci au somat si nu au avut nicio activitate pe care maramuresenii ar trebui sa o cunoasca?

Drept urmare informatiile publicate mai sus nu sunt confirmate oficial, insa locuitorii din Viseu de Sus sunt ingroziti si confirma in mare parte ceea ce am scris mai sus.

Vom reveni cu detalii

foto arhiva

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.