Caz șocant . Două femei – mamă şi fiică – au fost arse de vii într-o pădure de un bărbat

Caz șocant . Două femei – mamă şi fiică – au fost arse de vii într-o pădure de un bărbat
Caz șocant în Republica Moldova. A ars de vii 2 femei, mamă şi fiică 16Caz şocant 2 femei – mamă şi fiică – au fost arse de vii într-o pădure de un bărbat care se pare că mai are încă o crimă la activ.

O femeie de 42 de ani şi fiica ei de 15 ani din satul Bădiceni din republica Moldova au dispărut de acasă acum o lună. Cele două au spus că pleacă să cerşească, dar au avut un sfârşit oribil. Poliţia a descoperit osemintele carbonizate acum câteva zile într-o pădutre în apropiere de Soroca, după ce soţul femeii a alertat autorităţile.

Ulterior, autorul dublei crime, un tânăr de 22 de ani, a fost prins şi a mai recunoscut o crimă. El a povestit cum între el şi cele două femei a izbucnit un conflict după ce ele i-au cerut să le ducă cu maşina. Bărbatul le-ar fi cerut să întreţină relaţii sexuale cu ele, dar totul a degenrat într-o ceartă, în urma căreia tânărul spune că femeile au fugit. Omul s-a luat după ele. Le-a prins din urmă şi le-a lovit, lăsându-le fără cunoştinţă. Pe minoră a şi violat-o. Le-a stropit apoi cu benzină şi le-a dat foc de vii, scrie stirileprotv.ro.
La interogatoriu, bărbatul a recunoscut şi o altă crimă comisă în 2012, victima fiind tot o minoră de 15 ani, care până acume ra pe lista persoanelor dispărute. Individul a declarat că era împreună cu aceasta când fata ar fi căzut de pe bicicletă şi s-ar fi rănit grav. Speriat, i-ar fi aruncat cadavrul într-un iaz din apropierea localităţii Dumbrăveni.sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.