Caz șocant: Fetiţă de 12 ani răpită din parc şi agresată sexual. Agresorul este un bărbat de 66 de ani

Caz șocant: Fetiţă de 12 ani răpită din parc şi agresată sexual. Agresorul este un bărbat de 66 de ani

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Oferte de nerefuzat 2021

Caz șocant la Oradea. O copilă de 12 ani a fost răpită din parc și agresată sexual. Agresorul, un bărbat de 66 de ani, a dus-o cu forța într-o casă unde a agresat-o sexual. Fetița a reușit să scape, iar agresorul a fost prins și arestat.

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

O fetiţă în vârstă de 12 ani din Oradea a fost răpită din Parcul Salca din Oradea de un bărbat care apoi a târât-o într-o casă din apropiere şi a agresat-o sexual. Copila s-a luptat cu agresorul său şi până la urmî a reuşit să scape. Bărbatul a fost prins şi arestat preventiv.

Potrivit ebihoreanul.ro, incidentul s-a produs luni după-amiaza. Copila de 12 ani se juca în parc în momentul în care a fost acostată de bărbat. Agresorul a încercat întâi s-o convingă să-l însoţească, dar pentru că nu a reuşit, a prins-o de mână şi a târât-o până la o casă din apropiere, unde apoi a încercat să o sărute şi să o mângâie în zonele intime.

Din fericire, fetiţa nu s-a lăsat şi a reuşit să fugă din casă. Ajunsă acasă, fetiţa le-a povestit părinţilor, care au sunat imediat la Poliţie.

Agresorul a fost prins şi reţinut pentru 24 de ore. Este vorba despre un bărbat de 66 de ani, pe care ulterior magistraţii l-au arestat preventiv pentru 30 de zile.
Bărbatul este anchetat acum pentru lipsire de libertate în mod ilegal şi agresiune sexuală.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.