Caz şocant. Un bărbat îmbrăcat în Moș Crăciun a murit în timp ce dădea cadouri copiilor

Un bărbat îmbrăcat în Moș Crăciun, pe nume Valery Titenko (67 de ani), s-a prăbușit și a murit în fața unor copii, în timpul unei serbări la școală. Momentul șocant a fost filmat de o mamă a unuia dintre copiii prezenți la eveniment.

Un Moș Crăciun a murit luni în timpul unei serbări, într-o grădiniță din Siberia, Rusia. Bărbatul a acuzat dureri în piept și s-a prăbușit la podea, relatează The Moscow Times.

VEZI: Vara 2019 in Insula Afroditei – Cipru Zbor charter din Cluj-Napoca

Cunoscut în Rusia ca Ded Moroz, sau Moș Gerilă, Moș Crăciun era la o serbare tradițională rusească într-o grădiniță din orașul siberian Kemerovo.

„Bărbatul a acuzat că îi este rău, a fost transportat de o ambulanță dar a murit înainte să ajungă la spital”, a spus o sursă medicală, sub protecția anonimatului, potrivit presei locale citate de The Moscow Times.

Agenția Interfax a precizat că bărbatul de 67 de ani a acuzat „o durere în piept” și a murit înainte ca ambulanța să ajungă la fața locului.

Orașul Kemerovo a devenit cunoscut în întreaga lume anul acesta, după ce, pe 25 martie, un incendiu a izbucnit la mall-ul din oraș. Potrivit presei din Rusia, peste 60 de oameni au murit, majoritatea fiind copii.

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.