Caz şocant: Un bărbat şi-a ucis soţia şi cei doi copii. Incredibil ce le-a spus poliţiştilor. FOTO

Un bărbat și-a ucis soția și cei doi copii, un băiat de 13 ani şi o fată în vârstă de 18 ani. După comiterea crimei, bărbat a mers singur la poliţie şi a mărturisit totul. Tripla crimă a avut loc în Braşov.
Bărbatul în vârstă de 43 de ani, din Braşov, a mers la Poliţie şi le-a spus oamenilor legii că şi-a omorât familie. Poliţiştii au mers imediat la locuinţa bărbatului şi au găsit cadavrul soţiei, o femeie în vârstă de 42 ani, dar şi pe cele ale copiilor.

Potrivit mytex.ro, tripla crimă a avut loc într-un imobil de pe strada Stejarului din municipiul Braşov. Criminaliştii fac acum cercetări la locuinţa bărbatului pentru a stabili ce anume l-a determinat pe bărbat să comită crimele. Deocamdată, nu se ştie care a fost motivul pentru care bărbatul şi-a omorât soţia şi cei doi copii.

Bărbatul a fost reţinut şi este cercetat pentru omor.

Numele bărbatului este Florin Mircea Buliga şi este originar din Suceava. Surse din cadrul Poliţiei au declarat pentru MEDIAFAX că bărbatul este administratorul unei societăţi comerciale.

„Bărbatul a aşteptat să adoarmă soţia şi copiii, după care i-a înjunghiat. S-a prezentat la Poliţie la ora 13”, au adăugat sursele citate.

Înainte de a-şi omorî familia, bărbatul a avut „o experienţă religioasă, în urma căreia a încercat să se sinucidă”.
Citeste mai mult pe romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.