Ce se întâmplă în corpul tău când mănânci usturoi prăjit. Acţionează timp de 24 de ore şi este o adevărată binecuvântare pentru sistemul digestiv, cardiovascular şi siluetă

Probabil că puţini sunt cei care nu adoră aroma usturoiului. Carofii prăjiţi sau micii însoţiţi de mujdei de usturoi sunt delicii cărora nu multe persoane le pot rezista. Dar mai multe beneficii decât mujdeiul de usturoi doar usturoiul prăjit mai are.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Poate că nu eşti familiarizat cu sintagma „usturoi prăjit”, dar ar fi bine să te familiarizezi şi cu ea, şi cu preparatul în sine dacă vrei să te bucuri de o sănătate de fier.

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Profită acum:Early Booking

  AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Usturoiul aduce multiple beneficii sănătăţii. El rămâne în organism timp de 24 de ore după ce a fost consumat, iar în tot acest timp nu stă degeaba. Substanţele active pe care le conţine lucrează pentru îmbunătăţirea funcţionării diferitelor organe.

Cum prepari usturoi prăjit

Pentru prepararea acestui remediu ai nevoie de:

  • o căpăţână de usturoi
  • sare, piper, ulei de măsline

Ce se întâmplă în corpul tău când mănânci usturoi prăjit

Nutriționiștii recomandă consumul de usturoi copt o dată pe lună. Consumă o căpăţână de usturoi prăjit pe parcursul unei zile (totuşi, nu consuma mai mult de 7-8 căţei mari), bea 2 litri de apă și privilegiază consumul de legume, fie crude, fie coapte sau sotate. În această zi, nu mânca deloc carne roșie, alimente procesate sau zahăr.

La o ora după consumul de usturoi, organismul va absorbi alicina, vitaminele B și manganul, potrivit suntgospodina.net

După 2-4 ore, antioxidanții vor pătrunde în sânge și vor începe să protejeze organismul împotriva efectelor negative ale stresului oxidativ și ale radicalilor liberi.

După 6 ore, usturoiul susține funcția rinichilor, reduce umflarea țesuturilor și accelerează arderea grăsimilor.

După 7 ore, întărește sistemul imunitar și activează anticorpii.

După 10 ore, vitaminele, mineralele și compușii de sulf cresc aportul de oxigen către celule, contribuind la întârzierea proceselor de îmbătrânire.

După 24 de ore, nivelul colesterolului rău și al trigliceridelor din sânge se va reduce, tensiunea arterială se va regla, oboseala va dispărea, iar oasele și articulațiile vor fi mai puternice.

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.