Ce vezi prima oară în imagine scoate la iveală ce fel de putere ascunsă deţii

Câștigător al premiului Nobel, Roger W. Sperry, este responsabil de descoperirea faptului că un creier are două emisefere, care funcționează diferit și modul în care cineva gândește depinde de care dintre ele este dominantă.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE ANTALYA 2020-PLECARE CU AVIONUL DIN BAIA MARE

Pe baza cercetărilor sale s-au efectuat multe teste care determină trăsăturile de personalitate principale și modul de a gândi al cuiva.Uită-te un pic la poza de mai sus și spune repede ce animal ai văzut prima oară, apoi citește răspunsurile mai jos și află cum funcționează de fapt mintea ta.

Capul unui tigru

Emisfera stângă a creierului tău funcționează mai bine decât dreapta și ești o persoană analitică, orientată către rezultate și organizată. Când te confrunți cu o problemă ai tendința să gâdești logic și să analizezi situația din punct de vedere obiectiv, doar că uneori, deoarece știi că decizia pe care ai luat-o a fost făcută după o îndelungă analiză, ai tendința să te umflii în pene. Ar fi bine să asculți și sfaturile celorlalți și să ții cont de ele, pentru că un pic de modestie nu strică.

Trăsăturile de personalitate:

Plănuiești – faci totul ca la carte și urmezi mereu un plac de acțiune.
Exactitate – ai obiective bine puse la punct și știi exact ce trebuie să faci ca să ți le atingi.
Raționalitate – Nu te lași impiedicată de sentimente când vine vorba despre atingerea obiectivelor tale.
Gândire logică – Ai abilități matematice și o înclinație aparte către știință.
Realism – Nu visezi cu ochii deschiși și indiferent cât de fanteziste par țelurile tale altor persoane, tu știi că de fapt sunt foarte realiste și au un fundament stabil.

Maimuța care atârnă

La tine emisfera dreaptă este cea mai activă, ceea ce te face să fii o persoană creativă, cu multe idei noi. Te bazezi pe intuiția ta când ai o problemă de rezolvat și de cele mai multe ori aceasta este una bună. Ești perfect conștientă că fiecare pas pe care-l faci în viață este o lecție pentru tine și chiar și eșecurile sunt un pas important către succes. Ești o visătoare și te pierzi adesea în idei, drept pentru care este esențial să te pună cineva uc capul pe umeri din când în când.

Trăsăturile de personalitate:

Impulsivitate – Faci lucrurile spontan și se știe că gândești diferit față de alții.
Emotivitate – Îți pasă foarte mult despre toată lumea și toate lucrurile, drept pentru care iei decizii finale abia după ce cântărești foarte bine situația și te pui în locul tuturor.
Creativitate și spirit artistic – Ai talent artistic, ureche muzicală și te pricepi la lucru manual.
Intuiție – Nu faci liste de lucruri pe care trebuie să le realizezi sau trebuie să le cumperi de la magazin, nu-ți place să urmezi regulile și rezolvi problemele pe bază de intuiție.
Fire visătoare – Mai degrabă visezi cu ochii deschiși decât să-ți faci planuri de viață și te chinui să-ți îndeplinești acele vise.

Aceste două emisfere din creier colaborează permanent, de aceea, este rar întânit ca cineva să se încadreze la perfecție într-o singură descriere.sursa:feminis.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.