Ceaiul care distruge pietrele la rinichi într-o singură zi – reţeta cu care să scapi de dureri de la prima ceaşcă

Pietrele la rinichi sau calculii renali se dezvoltă din săruri şi minerale care sunt transportate de urină.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Pietrele la rinichi sau calculii renali se dezvoltă din săruri şi minerale care sunt transportate de urină.Există însă diverse metode de tratament pentru eliminarea sau distrugerea acestora fără disconfort major.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Profită acum: Vara în luna martie

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Pietrele la rinichi, denumite medical litiază renală, pot să rămână asimptomatice până când calculii renali încep să se mişte în interiorul rinichilor sau traversează uretra. Ele pot provoca: dureri pe partea afectată a abdomenului, dureri în spate, zona inghinală şi organe genitale; sânge în urină; infecţii urinare, febră şi dureri în timpul urinării.

Semnele timpurii ale pietrelor la rinichi: ♣ Urinare frecventă şi dureroasă ♣ Greaţă şi vărsături ♣ Urină tulbure, cu miros înţepător

♣ Incapacitatea de a sta – în cazul în care piatra este mare, este posibil să nu se poată sta jos. Împotriva pietrelor la rinichi, o pacientă recomandă ceaiul din rădăcină de pătrunjel, cu care a reuşit să scape de dureri încă de la prima ceaşcă administrată. Iată şi reţeta miraculoasei licori:

Ceai din rădăcină de pătrunjel – Mod de preparare: Se pune la fiert pe foc mic, cu capac, 1 litru de apă în care se adaugă 250 g. rădăcină de pătrunjel curăţată şi tocată mărunt sau dată pe răzătoare. Când fiertura scade la 1 cană, se strecoară lichidul şi se împarte în 3 ceşcuţe.

Mod de administrare O ceşcuţă de lichid se ia dimineaţa, pe stomacul gol, a doua ceşcuţă se ia după-amiaza şi a treia seara, tot pe stomacul gol. În timpul zilei nu se mănâncă absolut nimic. ‘’Până a doua zi, piatra se transformă în nisip şi se poate vedea cum se depune în urina adunată într-un vas’’. Tot tratamentul durează o zi. În cazul pacientei, durerile au încetat de la prima ceaşcă.

Pătrunjelul tratează calculii renali “Comisia E”, organismul guvernamental german de reglementare a administrării plantelor medicinale, a dat aviz favorabil folosirii pătrunjelului în tratarea calculilor renali, considerându-se că efectul diuretic al acestei plante este de foarte mare ajutor pentru eliminarea microcalculilor din rinichi şi din vezica urinară.

Sucul de pătrunjel previne calculii – renali Sucul din rădăcină de pătrunjel conţine substanţe cu puternic efect diuretic, care stimulează producerea urinei şi eliminarea sa. Totodată, conţine substanţe care dilată uşor căile urinare, ajutând la eliminarea calculilor de mici dimensiuni, care prin următorul tratament sunt “spălaţi” şi antrenaţi prin diureză. Ca tratament preventiv contra calculilor renali, se ţin de 2 ori pe an cure cu suc din rădăcină de pătrunjel (obţinut cu ajutorul storcătorului electric centrifugal), din care se beau câte 50 ml. (în combinaţie cu 300 ml. de suc de morcov), zilnic, vreme de minimum 2 săptămâni. Sursa: topremediinaturiste.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.