CCI Maramureș și Baia Mare Value Centre susțin meșteșugarii locali                       

Value Centre Baia Mare și Camera de Comerț și Industrie Maramureș continuă colaborarea și în 2021 prin promovarea antreprenorilor și a producătorilor locali. În anul 2020, cu puțin timp înainte de izbucnirea pandemiei de COVID-19, instituția camerală a semnat un protocol de colaborare cu centrul comercial pentru a organiza cel mai mare târg de nunți din județul nostru. La aproape un an de la acel eveniment, CCI Maramureș și Baia Mare Value Centre au hotărât să continue parteneriatul și, cu respectarea tuturor măsurilor sanitare și a regulilor impuse în contextul crizei coronavirusului, să demareze noi proiecte comune prin care să fie promovați și susținuți producătorii locali maramureșeni.

Astfel, în această lună, Baia Mare Value Centre și Camera de Comerț și Industrie Maramureș promovează meșteșugarii locali, cei care prin îndeletnicirile lor creează produse tradiționale apreciate și reprezentative pentru județul nostru. Până în 24 februarie, în incinta centrului comercial, maramureșenii pot face cunoștință cu meșteșugari locali care, sub sloganul ”Produs de Maramureș”, își promovează produsele în cadrul unui eveniment dedicat exclusiv lor: Cei interesați pot identifica idei de cadouri dintr-o gamă variantă de bijuterii tradiționale din mărgele, pălării, creme și parfumuri, bijuterii din pietre semiprețioase, miniaturi de sticlă, lumânări, flori, coșulețe, obiecte decorative din lemn, broșe, decoruri, pioni personalizați pentru familii, păpuși lucrate manual, produse naturale din lavandă.

În baza protocolului de colaborare, instituția camerală a sprijinit centrul comercial prin identificarea meșteșugarilor locali interesați de campania ”Luna dragostei la Baia Mare Value Centre”.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.