Cum ne curățăm plămânii simplu și eficient – o rețetă concretă

Un lucru cu siguranță vă recomand, pentru că nu are ce să strice și vă garantez că aduce numai beneficii: apa cu sare. Vă spun asta din postura unei persoane care a făcut un doctorat cu Haloterapia. Haloterapia înseamnă utilizarea aerosolilor salini.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Da, teza mea de doctorat a fost despre beneficiile haloterapiei la pacienții bolnavi cronic respirator. Am avut niște rezultate îmbucurătoare, foarte bune, aș putea spune. Sigur, nu ca tratament, cu ca tratament adjuvant, ca metodă de recuperare„ – spune pneumologul.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Profită acum:Early Booking

Doctorul spune că apa cu sare poate curăța căile respiratorii, a gâtului și a nasului dar asta nu înseamnă că pacientul trebuie să refuze tratamentul principal.

De asemenea, medicul oferă și o rețetă concretă: 300 ml apă curată în care se adaugă 1 lingură de sare. Astfel se obține o concentrație de 1,5-1,8%.

Se ia un gât de soluție și se clătește gâtul, se face gargară.

Apa cu sare protejează și este mai sigură decât orice alte rețete care circulă pe internet. Poate fi făcută în condiții casnice și, potrivit medicului, trebuie respectat proporțiile menționate mai sus.SURSA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.