Ce a fost obligată să facă, înainte de a fi ucisă, tânăra îngropată de iubit într-o pădure

Cadavrul unei fete de 19 ani a fost găsit într-o pădure de lângă Râmnicu Vâlcea, iar poliţiştii şi procurorii au demarat cercetările, principalul suspect fiind iubitul fetei.

Detalii incredibile ies la iveală în cazul fetei criminalul din Rîmnicul Vîlcea care și-a ucis, apoi și-a îngropat iubita în pădure. Înainte de gestul extrem, tânărul de 18 ani a chemat-o în pădure şi a forţat-o să-şi sape groapa în care, câteva ore mai târziu, i-a aruncat trupul neînsuflețit, potrivit România TV.

Crima ar fi fost comisă acum câteva săptămâni, dar abia acum tânărul de 18 ani şi-a mărturisit fapta. Fata a dispărut misterios de acasă acum o lună, iar poliţiştii au găsit trupul în pădure. Ei spun că fapta a fost premeditată – tânărul şi-ar fi dus intenţionat iubita în pădure într-un loc izolat. Surse din anchetă spun că el a pregătit şi locul din pădure unde a ascuns cadavrul, pentru ca acesta să nu fie găsit.

„Corpul unei fete de 19 ani a fost găsit într-o pădure, lângă Râmnicu Vâlcea, şi a fost ridicat, miercuri dimineaţa, de o echipă de la Medicina Legală. Suspectul a fost prins şi va fi dus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea. Din primele date, se pare că el ar fi lovit-o şi apoi ar fi îngropat-o în pădure, în zona Goranu”, a spus Sandra Dăscălete.

Cercetările în acest caz au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea.

„Probatoriul administrat a relevat faptul că, în data de 20 martie 2018, pe fondul consumului de alcool, inculpatul a agresat-o pe victima M.C.R. lovind-o cu un cuţit tip briceag la nivelul mâinilor şi coapselor. Urmare a acestui conflict, victima i-a făcut cunoscută inculpatului intenţia de a înceta relaţia cu acesta, astfel că, în data de 21 martie 2018, inculpatul a achiziţionat un cuţit de la un magazin situat în apropierea domiciliului său, luând hotărârea de a suprima viaţa victimei” se arată într-un comunicat dat publicităţii de Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea, citat de news.ro.

Anchetatorii au stabilit, de asemenea, că în noaptea de 21 martie, în jurul orei 22.00, tânărul, care avea cutiţul la el, a văzut-o pe terasa unui fast-food din Râmnicu Vâlcea pe femeia cu care avusese o relaţie şi a discutat cu el, propunându-i să meargă împreună până pe platoul de la periferia oraşului, în zona Goranu.

„Cei doi s-au deplasat până în punctul respectiv, de unde inculpatul a condus-o pe victimă până la liziera pădurii din apropiere şi în continuare, prin pădure, pe o distanţă de aproximativ 100 m, până în apropierea unui pârâu, unde a agresat-o pe victimă, lovind-o iniţial cu pumnii, după care a lovit-o pe aceasta cu cuţitul pe care-l purta asupra sa, provocându-i decesul. După uciderea victimei, inculpatul a îngropat cadavrul în imediata apropiere a locului exercitării actelor de agresiune, iar pentru ca locul respectiv să nu devină vizibil datorită lipsei vegetaţiei, a acoperit locul cu lemne uscate” precizează procurorii.

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.