Ce a pregătit Teatrul Municipal Baia Mare pentru această săptămână?

Vineri, 28 ianuarie, de la ora 19.00, pe scena Teatrului Municipal, le puteți vedea pe doamnele din spectacolul EMILIA ÎN TIMP DE PACE ȘI RĂZBOI de Aldo Nicolaj, regia artistică Radu Dinulescu, scenografia Mihai Vălu.

Din distribuție fac parte actrițele Diana Podăreanu, Sanda Savolszky, Claudia Păunescu, Wanda Farkaș și Adriana Covaci.

Spectacolul  ”Emilia în timp de pace și război” este povestea a cinci femei, cinci personaje a căror putere de a înfrunta provocările vieții vine tocmai din inepuizabila lor sensibilitate, empatie, sete de iubire, cruzime tandră și umor. 

Spectacolul se joacă în sala mare, cu publicul pe scenă. Durata: 90 minute (fără pauză) / 

Preț bilet: 20 lei / redus 10 lei

Sâmbătă, 29 ianuarie, cei mici sunt așteptați de la ora 10.00 și 11.30, la spectacolul ”Locomotivioara Leneșă” de S. Marsek, rgia Kovacs Ildiko.

Din distribuția spectacolului fac parte actorii Irina Oțoiu, Liliana Voș, Camelia Blidar Strat, Ruxandra Lăzărescu, Felix Arțuche, Vlad Crișan.

O poveste despre cum începem noi, micii oamenii, să cunoaştem lumea înconjurătoare, despre curiozităţile vieţii, despre jocuri, despre relaţiile pe care trebuie să le dezvolţi cu cei din preajma ta, spusă şi traită de micuţa locomotivă, împreună cu cei care vin să vadă acest spectacol.

Spectacolul se joacă la sala Teatrului de Păpuși. Durata: 60 minute / Preț bilet: 7 lei

Duminică, 30 ianuarie, de la ora 19.00, este programat spectacolul AQUARIUS, după un text de Radu Macrinici, regia artistică Norbert Boda, scenografia Mihai Vălu.

Din distribuție fac parte actorii Dragoș Călin, Andrei Han, Mircea Gligor, Claudiu Pintican, Mădălina Mare, Valeriu Doran, Larisa Miskolczi și George Olar.

Într-un timp al încercărilor, viața a doi frați (Emil, astrolog și Alex, un gamer nonconformist) se derulează sub semnul zodiacului, cu influențele sale planetare. Până la un punct, când Alex este interpelat de artistul bionic Stelarc, care anunță instaurarea Erei Vărsătorului, era spiritualului, a artei, a iubirii. O nouă viziune asupra vieții va prinde contur.

Spectacolul se joacă în sala mare, cu publicul pe scenă. Durata: 80 minute (fără pauză) /

Preț bilet: 20 lei / redus 10 lei

Prețul biletelor la spectacolele teatrului: 7 lei ( 10 lei premieră) la secția Păpuși, 20 lei preț întreg și 10 lei preț redus (pentru elevi, studenți și pensionari) la secțiile Dramă și Revistă / 25 lei la premieră

Informații și rezervări: tel. 0736216437 (Dramă și Revistă) și 0730270926 (secția Păpuși)

Program casierie:
Marți – Sâmbătă 12.00 -13.00 / 18.00 -19.00
Duminică 18.00 – 19.00
Programul rezervărilor telefonice:
Luni – Vineri: 11.00 – 16.00
Sâmbătă: 12.00 – 13.00

 

Publicul este rugat să poarte mască, să respecte măsurile de siguranță și distanțare socială, să folosească soluțiile de dezinfectare pe care teatrul le pune la dispoziție. Dacă prezintă simptome de răceală, strănut, tuse, este rugat să anuleze rezervarea!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.