Ce au reuşit hoţii să sustragă din casa consilierului prezidenţial Delia Dinu

Hoţii care au spart casa consilierului prezidenţial Delia Dinu au furat mai multe bunuri printre care un televizor şi un laptop cu documente, transmite România TV.

Casa consilierului prezidenţial Delia Dinu, şefa departamentului de Protocol al Preşedinţiei, care se află în Domneşti, Ilfov, a fost spartă de hoţi sâmbătă. Imobilul a fost călcat de hoţi în timp ce aceasta l-a însoţit pe preşedintele Klaus Iohannis la paradele de la Bucureşti şi Alba Iulia.

„Poliţiştii din Ilfov au fost sesizaţi ieri, 1 decembrie, în privinţa acestui incident, iar în prezent, aceştia desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat”, a precizat Dragoş Romanescu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Ilfov.

Delia Dinu este şefa Departamentului Protocol din Administraţia Prezidenţială. Ea a fost numită Consilier Prezidenţial la data de 1 iulie 2016. Delia Dinu activat în cadrul Serviciului de Protecţie şi Pază în perioada 2000-2012. Între aprilie 2005 şi mai 2008 şi-a desfăşurat activitatea în calitate de consilier în cadrul Compartimentului Protocol al Administraţiei Prezidenţiale. În perioada mai 2008 – august 2012 a coordonat Compartimentul Protocol al Administraţiei Prezidenţiale. În august 2012 a fost numită Consilier de Stat la Compartimentul Protocol al Administraţiei Prezidenţiale.

A participat la Conferinţa Globală a Şefilor de Protocol – Washington 2012 şi Conferinţa Globală a Şefilor de Protocol – Seul 2014. Delia Dinu, 42 de ani, a încasat anul trecut suma de 145.285 de lei, adică are un salariu de aproximativ 12.107 lei pe lună. Dinu deţine două case de locuit, una achiziţionată în anul 2008, de 238 mp, în judeţul Ilfov, şi alta în Sibiu, de 160 mp, dobândită prin moştenire, în anul 2016. Consilierul prezidenţial este proprietarul şi a două terenuri aferente construcţiilor. Potrivit declaraţiei de avere, Delia Dinu are două maşini o Honda, fabricată în 2015, şi un BMW 316, fabricat în 1995.

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.