Ce bonusuri ofera casele de pariuri online?

Casele de pariuri online prezinta numeroase avantaje. Dintre acestea, unul dintre cele mai importante este reprezentat de ofertele bonus. Clientii noi beneficiaza la inregistrare de bonusuri foarte interesante si in acelasi timp nici clientii existenti nu sunt neglijati, iar acestia primesc in mod constant diferite oferte.

In randurile urmatoare iti voi prezenta cele mai importante informatii despre bonusurile la pariuri si iti voi spune ce tipuri de oferte vei putea intalni la agentiile de pariuri de pe internet.

Cum incasezi un bonus la pariuri online?

In momentul de fata toate casele de pariuri online din Romania isi intampina jucatorii noi cu bonusuri de bun venit. Aceste oferte sunt extrem de variate, astfel ca fiecare operator are propriul mod de acordare a bonusului.

Bineinteles ca primul pas pe care trebuie sa il faci este sa iti deschizi cont pe site-ul agentiei. De asemenea, eu iti recomand sa il si verifici imediat dupa inregistrare, pentru a te putea bucura la maxim de acesta (de exemplu, nu vei putea depune mai mult de 800 RON daca nu ai contul verificat).

Chiar daca exista si bonusuri fara depunere, pentru majoritatea ofertelor va fi necesar un depozit in cont. Ulterior, bonusul se poate activa automat, dar exista si situatii in care va trebui sa introduci anumite coduri bonus la pariuri.

Aceste coduri promotionale pot fi cerute in momentul inscrierii pe site, pe formularul de inregistrare sau atunci cand efectuezi depunerea.

Tinand cont de aceste lucruri este foarte important sa te informezi asupra bonusului pe care vrei sa il incasezi, pentru a afla exact mecanismul de acordare.

Tipuri de bonusuri la pariuri online

Bonusul este probabil primul lucru pe care il afli despre o casa de pariuri online. Tocmai din acest motiv agentiile incearca sa ofere promotii cat mai interesante, pentru atragerea clientilor. Astfel, in momentul de fata exista mai multe tipuri de bonusuri pe care le poti intalni, dupa cum urmeaza:

  • Bonus fara depunere
  • Bonus procent din suma depusa
  • Bonus pariu gratuit
  • Bonus pariu fara risc
  • Bonus Cashback

Bineinteles ca agentiile de pariuri de pe internet pot include intr-o oferta de bun venit mai multe tipuri de bonusuri, insa cel mai des intalnite sunt bonusurile singulare, adica un singur tip din cele amintite mai sus.

Bonus fara depunere

Evident, bonusurile fara depunere sunt cele mai apreciate, deoarece riscul jucatorilor este practic zero. Un astfel de bonus se ofera fie pentru simpla inregistrare pe site, fie pentru verificarea contului. E clar ca astfel de oferte nu trebuie ratate, deoarece iti permit practic sa joci la pariuri gratis, iar daca esti suficient de inspirat le poti transforma in profit in buzunarul tau.

Bonus procent din suma depusa

Este cel mai des intalnit tip de bonus la casele de pariuri online. Bonusul procent din suma depusa poate fi intalnit atat la prima depunere, dar exista agentii care ofera bonusuri chiar si la primele 3 sau 5 depozite.

Valoarea bonusurilor variaza de obicei intre 50% si 200% din suma depozitata. Evident ca pentru fiecare astfel de oferta exista si o limita maxima de bani bonus care sunt acordati.

Bonus pariu gratuit

Bonusurile de tip pariu gratuit au devenit foarte populare in ultimul timp, iar jucatorii le apreciaza. Un pariu gratuit (free bet) este practic un pariu pe care il plasezi cu banii oferiti bonus de agentie. In urma unui free bet, daca acesta este castigator, vei pastra in cont doar profitul generat.

Un alt tip de pariu gratuit este Full Bet-ul, care e drept este destul de rar intalnit. Fata de Free Bet, la Full Bet vei pastra in cont atat miza, cat si profitul obtinut, daca pariul este castigator.

Bonus pariu fara risc

Sunt unele case de pariuri online care ofera ca bonus un prim pariu fara risc. Asta inseamna ca practic esti asigurat la primul pariu plasat la agentia respectiva. Daca acesta este pierdut primesti banii 100% inapoi, in timp ce daca el este castigator promotia se considera incheiata.

Este o oferta destul de interesanta, deoarece iti permite sa joci un prim pariu mai riscant decat ai fi facut-o in mod obisnuit, tinand cont ca oricum esti asigurat in caz de pierdere.

Bonus CashBack

Ultimul tip de bonus este cel Cashback, care totusi este destul de rar intalnit la agentiile online din Romania. El presupune ca vei primi inapoi banii pierduti sau o parte dintre acestia. De obicei bonusul de tip Cashback se aplica pentru primul pariu plasat la agentia respectiva, insa conditiile unei astfel de oferte pot fi diferite de la un operator la altul.

Bonusuri la pariuri pentru clientii existenti

Nu in ultimul rand trebuie sa iti spun ca cele mai bune case de pariuri online ofera in mod constant diferite promotii clientilor existenti. Acestea sunt reprezentate de bonusuri la reincarcare, pariuri gratuite, bonusuri aniversare sau chiar bonusuri fara depunere.

De asemenea, pentru competitiile sau evenimentele sportive importante sunt lansate des diferite oferte prin intermediul carora poti beneficia de bonusuri interesante.

In concluzie, daca alegi sa joci la o agentie de pariuri online de top vei beneficia de o multime de bonusuri care te vor ajuta sa iti cresti sansa de a obtine profit.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.