Ce bonusuri oferă Maxbet la pariuri și cazino online?

Dacă ai vrea să îți deschizi un cont la pariuri și cazino online, probabil Maxbet îți va atrage atenția. În momentul de față Maxbet oferă bonus fără depunere, în valoare de 50 RON sau bonus de 700 RON la o depunere minimă de 50 RON.

Dacă vrei să afli cum poți să joci cu aceste sume, fară că să fie nevoie să investești mai mult din buzunarul propriu, este important de știut că ai de parcurs 2 pasi importanți. Primul dintre aceștia este să treci de procesul de creare cont Maxbet și cel de-al doilea să introduci un cod promoțional.

1. Validarea documentelor ca procedură standard

Bonusul oferit de Maxbet este fară depunere și vei avea acces la acesta de îndată ce îți deschizi un cont. După ce ai introdus datele tale personale și le-ai confirmat, mergi către secțiunea „Contul meu” și apoi dai click pe „Bonus”. Trebuie să introduci codul promoțional  „50ESPORTS” și apoi poți începe să pariezi suma bonus primită.

2.Clienții noi au bonus gratuit fără depunere

Această ofertă are 30 de zile de valabilitate, se adresează clienților noi și poate fi folosită o singură dată de aceeași persoană. Bonusul se poate juca doar la secțiunea eSports, pe sporturi electronice. Pentru a-l folosi, este necesar să rulezi bonusul de 10 ori, la 10 pariuri diferite. Doar așa poți folosi banii, altfel nu ai cum să îi retragi. Mai există o condiție referitoare la cota minimă a pariului, care trebuie să fie de 1.90. Dacă faci un pariu multiplu, atunci selecția nu trebuie să depășească 1.40. Există mai multe condiții pe care ar fi bine să le parcurgi cu atenție pentru a putea debloca bonusul, iar după ce ai rulat totul ai dreptul să scoți până la 250 RON. Din păcate, aceasta este condiția. Primești 50 RON pe care îi poți juca, însă nu poți retrage mai mult de 250 RON. Nu e rău, având în vedere că poți juca pe gratis.

3.Încadrează-te în timp

Chiar dacă bonusul este valabil 30 de zile de la înscrierea pe platforma Maxbet, ai la dispoziție doar 7 zile să parcurgi în întregime pașii pentru rulaj și retragere a bonusului. În caz contrar, riști să pierzi tot. Evită să închizi pariurile prin cash out sau să mizezi pe cote mai mici de 1.40, pentru că acești pași nu vor face decât să îți complice procedura de rulare și accesul la bonus.

4.Bonusul de depunere

O altă promoție pe care cu greu o poți ignora la Maxbet este bonusul de depunere. Acesta poate fi accesată la depunerea unei sume de cel puțin 50 RON, prin intermediul codului promoțional „BUNVENIT”. Urmând instrucțiunile, poți să primești 700 RON sub formă de pariuri gratuite pe care îi poți relua în cel mai strategic mod. Condiția este să plasezi 5 pariuri pe evenimente diferite și să repeți procesul de 7 ori. Cotele sunt 1.85 pentru un rulaj single și 1.35 pentru un rulaj multiplu.

5. Bonus la cazino de 200%

Dacă ești ambițios și vrei să primești un bonus și mai mare, o poți face prin codul promoțional „MAXBET200”. Aici te așteaptă un bonus de 200% (maximum 1800 RON) la aceeași depundere de 50 RON.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.