Ce înseamnă bonus la prima depunere la pariuri?

În cazinourile on-line ai o mulţime de bonusuri pe care le vei putea câştiga şi de care te vei putea bucura odată ce ai ales să îţi faci cont pe platformele respective. Unul dintre cele mai apreciate şi mai simple tipuri de bonusuri e bonusul la prima depunere la pariuri. Bonusul la prima depunere la pariuri, este, aşa cum îi spune şi numele, un bonus de bun venit, se oferă peste tot în cazinouri şi este dat doar la prima depunere. Acestea sunt diferite de bonusuri fara depunere, care urmează alte reguli.

Când îţi vei deschide cont la agenţia de pariuri on-line îl vei primi, îl ai o singură dată, doar pentru un prim depozit. Valoarea sa este relevantă pentru că multiplică suma depusă în cadrul primului depozit. În funcție de agenția pe care o alegi, acest bonus îți poate dubla sau chiar tripla prima depunere.

Ce condiții trebuie să îndeplinești pentru bonusul la prima depunere?

Sunt nişte condiţii pe care le ai de îndeplinit ca să te poţi bucura de un bonus la prima depunere la pariuri. Creezi contul, validezi prin procesul KYC, introduci şi coduri bonus dacă există, setezi metode de depunere-retragere. Însă cel mai important este să respecţi toate condiţiile de rulaj ca să te poţi bucura şi de banii fizici. Pachetele de bun venit şi acest bonus excelent pot să fie şi de tipul 150%, 250% suma depusă, investiţie iniţială.

Agenţiile de pariuri şi cazinourile oferă bonus la prima depunere la pariuri pentru că oricum vor câştiga mai mult decât oferă şi pentru a atrage cât mai mulţi clienţi-piaţa este una extrem de aglomerată şi competiţia, concurenţa e mare mereu.

Cum poți paria cu acest bonus?

Poţi să pariezi cum vrei cu acest bonus la prima depunere, respecţi condiţii de rulaj la cazinouri, pariezi de mai multe ori ca să ai şi banii respectivi. Practic câştigi nişte bani fără să faci nimic şi poţi începe să pariezi imediat şi să ai mai mulţi bani pentru pariere decât te-ai fi aşteptat când ai constituit depozitul, depunerea la casa de pariuri on-line.

Cu un bonus la prima depunere la pariuri pariorii profesionişti şi cei amatori pot încerca mai multe pariuri, strategii, ai şi cele mai bune şi mai simple modalităţi de a vedea ce fel de pariuri li se vor potrivi şi care le vor aduce cele mai bune câştiguri pe viitor. Deci nu trebuie să faci mare lucru ca să primeşti acest tip de bonusuri, doar să ai cont pe site şi vei avea de fiecare dată un bonus consistent care va atrage şi alte bonusuri la fel de bune pe parcurs. Spor la pariat şi la vânat cele mai bune bonusuri de la casele de pariuri cu experienţă şi tipuri diferite de pariuri excelente.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.