CE NU S-A ŞTIUT vreodată DESPRE MOARTEA Prinţesei Diana? Prinţul Harry s-a decis SĂ SPUNĂ TOT ADEVĂRUL.

După moartea Prinţesei Diana în tragicul accident de maşină care a avut loc pe data de 31 august 1997, în Paris s.au spus foarte multe lucruri unele adevărate, altele doar pură imaginaţie. Prinţul Harry a dezvăluit recent unele lucruri despre care nu foarte multă lume ştia. La momentul tragediei Prinţul Harry avea numai 12 ani.

Prințul Harry, fiul cel mic al Prințesei Diana și al Prințului Charles, a avut o relație extrem de apropiată de mama sa şi a fost profund afectat.

Oferte Early Booking pana la 31 ianuarie! Profita acum!

La acea vreme, Prințul Charles era în vacanță, împreună cu Regina, și fiii săi, William și Harry, în momentul în care a aflat despre moartea fostei sale soții, Prințesa Diana, potrivit libertatea.ro

Dispus să facă orice pentru mama lui, Prințul Harry și-a întrebat tatăl dacă poate merge împreună cu el la Paris, pentru a ridica de la morgă trupul Prințesei Diana.

Prințul Charles a refuzat categoric, din dorința de a-și proteja copiii afectați din cauza dramei, conform Mirror.

Prințul de Wales s-a deplasat la Paris pentru a repatria trupul fostei sale soții, cu toate că decizia a fost luată dificil.

„Prințul Charles a hotărât să se ducă la Paris pentru a repatria trupului Prințesei Diana. Decizia a fost una surprinzătoare și curajoasă. El era fostul soț și nu avea nicio calitate să fie prezent acolo decât cea de tată al copiilor. Prințul Charles a vrut să zboare cu aeronava regală la Paris, însă Regina nu a fost de acord. Charles a luptat pentru Diana mai mult de cât a făcut-o cât timp ea trăia”, a precizat Kay. Prințul de Wales nu a renunțat și, în cele din urmă, Regina Marii Britanii i-a permis să zboare cu aeronava regală pentru a transporta în Marea Britanie trupul Prințesei Diana.

După trecerea în neființă a mamei sale, Prințul Harry a recunoscut că a fost chinuit de durere. Trauma l-a inspirat, însă, să inițieze mai multe programe de sănănate mentală pentru a-i încuraja pe oameni să-și exprime trăirile și sentimentele.

Prințul Harry a spus că regretă că nu a vorbit deschis despre moartea mamei sale. Într-un documentar, a mărturisit că „a refuzat să accepte” că mama lui a murit. De asemenea, i-a mulțumit Prințului Charles că a fost alături de el, după moartea Prințesei Diana.

„Unul dintre cele mai dificile lucruri pe care un părinte trebuie să le facă este de a le spune copiilor că a murit celălalt părinte. Nu știu cum gestionezi un astfel de moment. Dar, știți, el (Prințul Charles) a fost alături de noi. (…) A făcut tot ce a putut să se asigure că suntem protejați și îngrijiți”, a mărturisit Prințul Harry.

Sursa: evz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.