Ce să nu faci NICIODATĂ după o partidă de amor

Tocmai ai încheiat o partidă de amor cu persoana iubită? Iată ce trebuie să nu faci niciodată pentru a nu o supăra.

Într-un cuplu este foarte important nu numai să faceți dragoste, dar și ce se întâmplă după aceea.

Ce nu trebuie să faci după ce tocmai ai încheiat o partidă de amor cu persoana iubită este să te ridici imediat și să mergi la toaletă pentru igiena de după actul sexual, informează realitatea.net.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Cel mai bine, după ce ați făcut amor, este să îți atingi persoana iubită, să o mângâi, să îi atingi părul sau să îi respiri în piept în timp ce vă țineți în brațe. De asemenea, poți să începi să stai la povești lângă persoana iubită după ce ați făcut amor.

ATP Motors ofera clientilor o gama variata de produse si servicii de calitate

Motivul pentru care nu trebuie să te ridici imediat este că ea poate interpreta acest gest ca o dorință a ta de a scăpa de orice urmă pe care ţi-a lăsat-o pe trup, o ofensă greu de descris, notează sursa citată.

Nu te certa cu ea după o partidă de amor!

De asemenea, trebuie să ai în vedere să nu discuți cu persoana de lângă tine aspecte care te nemulțumesc legate de ea după ce ați făcut amor.

Chiar dacă sunt lucruri pe care crezi că trebuie să le discutați atunci, amână discuția pentru un moment în care sunteți amândoi relaxați.

E important ca după amor atmosfera să fie una de dragoste, liniștită, așa că, sub nicio formă nu te certa cu persoana pe care o iubești după ce ați petrecut momente intime împreună fiindcă urmările pot fi serioase.

Trebuie să ai în vedere și să nu cazi într-o euforie copilărească după ce ați făcut amor. Nu trata partida respectivă ca un trofeu personal, fiindcă lucrurile pot aluneca înspre penibil.

Sursa: kanald.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.