Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci ouă fierte cu ceapă verde

La masa de Paşte, alături de ouăle fierte, toată lumea pune şi platouri cu legume. Cea mai populară este ceapa verde. Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci ouă fierte cu ceapă verde.

Ouăle fierte au numeroase beneficii pentru organism. Oul este foarte bogat în elemente nutritive, cu un conţinut extrem de bogat în proteine. De aceea, oul îţi dă o senzaţie de saţietate extraordinară.

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Oferte de nerefuzat 2021

Printre altele, oul conţine bioregulatori, o mare cantitate de minerale, vitaminele A, B1, B2, albumine, metionină, dar şi un aminoacid foarte benefic pentru ficat. Gălbenuşul de ou poate contracta vezica biliară, stimulează activitatea fierii şi contribuie şi la asimilarea grăsimilor.

Oul trebuie să fie fiert, însă nu foarte mult. Se spune că un ou, cu cât este fiert mai mult, cu atât este mai greu de digerat.

Ceapa verde reprezintă unul dintre cele mai eficiente tratamente naturale pentru gripe și răceli.

Consumul frecvent de ceapă verde, în cantități moderate, poate ajuta în scurt timp la îmbunătățirea sănătății sistemului respirator.

Un alt beneficiu mai puțin cunoscut al cepei verzi este că oferă organismului o substanță care poate preveni apariția unor tipuri de cancer, precum cel de colon.

Astfel, oul şi ceapa verde este o combinaţie sănătoasă şi delicioasă!

Sursa: realitatea.net

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.