Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat o mână de nuci

Nucile au fost încă din timpuri străvechi asociate cu intelectualii, deoarece forma lor seamănă cu cea a creierului.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Profită acum:Early Booking

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Bogate în acizi grași omega-3 și omega-6, mangan, cupru, zinc, fosfor, magneziu, fier, tanin și vitamina B6, nucile pot reduce riscul de boli cardiace cu până la 30%.

Studiile arată că simpla consumare a unui pumn de nuci de patru ori pe săptămână poate reduce riscul acestor boli și cu 40%.

De asemenea, s-a constatat o reducere semnificativă a colesterolului rău și o îmbunătățire clară a flexibilității vaselor sanguine.

Aceste proprietăți asigură o mai bună circulație a sângelui char și la numai patru ore după consumului de nuci decojite sau ulei de nucă.

Sursa: realitatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.