Ce se întâmplă în organismul tău dacă NU mai consumi ZAHĂR. Detaliul pe care nu-l spun medicii

Se spune că zahărul nu este deloc benefic pentru sănătate, iar mulți specialiști recomandă să renunți la consumul de produse care au un aport mare de zahăr. Iată ce se întâmplă în organismul tău atunci când reduci cantitatea de zahăr.

Ei bine, deși doza zilnica de zahăr recomandată de experți este de șase lingurițe, dacă vei reduce cantitatea consumată, după două zile vei observa că organismul va digera mâncarea mult mai bine, iar schimbările de dispoziție vor dispărea.

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Oferte Speciale pentru Revelion in Tara si in Strainatate!

Profită acum: Vara în luna decembrie

După șapte zile în care nu ai consumat zahăr, nu doar că vei slăbi aproape două kilograme, însă tensiunea arterială va reveni la normal și va exista mai puțin colesterol dăunător în vasele de sânge.

De asemenea, este important sa ții în frâu acidul uric din organism, întrucât poate avea efecte dăunătoare pentru organism.

De aceea, specialiștii recomandă să consumi cât mai puțin zahăr, întrucât fructoza poate determina creșterea nivelului de acid uric, ce va duce la creșterea tensiunii arteriale și chiar la afecțiuni ale rinichilor.

Sursa: realitatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.