Ce spune despre tine propria semnătură

Numele cu care te semnezi precum și grafismul semnăturii arată așa cum vrei tu să te vadă ceilalți. Semnătura este oglinda imaginii tale publice, susțin psihologii.

Foarte mulți dintre noi alegem numele mic sau numele de botez cel mai îndrăgit pentru a ne semna. Psihologii spun că aceste persoane au un caracter puternic, sunt ambițioase și nu se agață de nimeni pentru a-și găsi fericirea.

Vezi: Profita ACUM de aceasta ocazie! Croaziera pe Nil si sejur la Hurghada. Avion din Budapesta, plecare pe 29 ianuarie!

Cei care se semnează cu numele de familie sunt persoane conservatoare, pentru care familia este foarte importantă și care păstrează valorile moștenite de la părinți.

Persoanele care se semnează cu inițiale, sunt persoane foarte practice, bine organizate, dar iau decizii uneori prea repede și pot lua decizii proaste.

Sunt persoane care își subliniază semnătura dintr-un orgoliu exagerat. Ele au impresia că persoana lor este mai importantă și că trebuie să iasă în evidență, să fie văzute, admirate, recunoscute, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Sursa: antena3.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.