Ce spune modul în care ții mâna pe volan despre tine

Poate că uneori ni se pare radicală atenția pe care psihologii o acordă chiar și celor mai mici gesturi ale noastre, căutând o semnificație ascunsă în cele mai comune aspecte ale vieții. Specialiștii au însă dreptate: chiar dacă ai impresia că e exagerat să consideri că personalitatea îți e relevată în modul în care ții mâna pe volan, de exemplu, te asigurăm că noi am fost uluite de cât de bine ni s-au potrivit interpretările!

Află și tu, din rândurile de mai jos, dacă poziția pe care o ai în draga ta mașinuță îți reflectă sau nu caracterul!

Te întrebăm cum ții mâna pe volan și îți spunem cine ești

E musai să fii relaxată: observă poziția mâinilor pe volan în timp ce conduci. Nu trebuie să fii însă stresată, ci să te lași cuprinsă de o stare de reverie: așa ți se dezvăluie temperamentul!

Aruncă o privire asupra imaginilor de mai jos și alege-o pe cea care ți se potrivește cel mai bine!

colaj volan

  1. Ții ambele mâini pe volan, în partea de sus

Te ții strâns de volan, de parcă ar fi obiectul care ți-ar putea salva viața. Dacă nu ești la început, ci ai deja câțiva ani de experiență ca șoferiță, ești o persoană anxioasă, temătoare, care se îngrijorează cel mai adesea din orice. Condusul mașinii e pentru tine întotdeauna o aventură, dar nu una plăcută, ci o adevărară cruciadă printre pericole. Cei dragi încearcă să te liniștească, dar nu prea au sorți de izbândă. Relaxează-te, pentru că nu îți face bine la sănătate!

  1. Ții mâna stângă pe volan și dreapta pe schimbătorul de viteze

Ești calmă, relaxată și încerci să duci viața cât mai simplu cu putință. Degajată în scaunul tău de șoferiță, nu îți place să te complici sau să riști inutil, așa că ești mereu pregătită. Oamenii te apreciază pentru firea ta practică și pentru personalitatea plăcută, iar o zi alături de tine e o adevărată oază de liniște. Poate că nu ar strica însă ca, din când în când, să îți mai oferi și tu prilejul unor emoții puternice… dar nu la volan.

  1. Ții o mână pe volan și alta pe claxon

Relaxează-te puțin! Mâna ta lipită de claxon indică faptul că ai o problemă cu furia: ești mereu pregătită să îi atenționezi pe cei din jur pentru cea mai mică greșeală. Desigur, oamenii te respectă pentru firea ta ambițioasă și hotărâtă și știm că am avea câteva lecții de învățat de la tine, dar nu crezi că ai putea să renunți la rolul de Hulk prins în trafic și să te liniștești, pentru propriul tău bine?

  1. Ții o mână relaxată pe volan și cealaltă liberă

Trebuie să fi fost pilot de curse într-o viață anterioară, pentru că altfel nu înțelegem cum de ești atât de pricepută la volan. Ești fata cool, relaxată, pe care bărbații o adoră. Nu ai nimic împotrivă să îți savurezi cafeaua în timp ce conduci sau să te machiezi, atât de stăpână ești pe tine. Însă chiar dacă impulsul tău este să procedezi așa, nu uita de regulile de circulație, care nu permit una ca asta. Așadar, ai grijă însă, pentru că nu vrei să fii protagonista unui accident cauzat de neatenție.

  1. Ții volanul în palme, cu mâinile sprijinite pe partea de jos

Toți din mașină să tacă respectuos, la volan e șeful! Relaxată, calmă, exulți încredere în tine și toți îți simt autoritatea, de la primul contact. Nimic nu te sperie, ci totul te provoacă să demonstrezi câte calități ai. Îți place să treci prin situații dificile, dar nu le cauți cu lumânarea aprinsă. Atât la volan, cât și în viața de zi cu zi ești puternică, independentă, simbolul liderului!

  1. Ții ambele mâini pe volan, cu palmele lipite de el

Ești grijulie, atentă, iubitoare și nu ai face nimic ca să îți pui viața în pericol, sau pe a celor dragi. Atunci când ești la volan te dovedești calmă, dar rezervată, vorbești puțin și stai cu ochii lipiți de ceea ce se întâmplă pe stradă. Îți place să conduci, dar nu ești neapărat o fire autoritară și nu îți asumi prea des poziția de lider. E păcat, pentru că ai toate calitățile care să o susțină!

Sursa: divahair.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.