Ce sunt sloturile de  tipul Megaways – descoperă tot ce trebuie să știi despre acestea!

Cazinourile și mai ales providerii de sloturi încearcă să aducă constant în atenția pasionaților de gambling modalități noi și inovative prin care să surprindă, dar și prin care să se depășească din punctul de vedere al evoluției unui furnizor dar și al diferențierii dintre ceilalți provideri. Scopul principal este să convingă mai mulți jucători să le testeze jocurile, iar cel mai bun mod prin care reușesc să îi atragă este adăugarea de noi caracteristici, care de care mai interesante și unice ale sloturilor.

Se întâmplă ca unele companii producătoare de sloturi să aibă realmente o idei revoluționară, pe care să o implementeze și care să se bucure și de succesul dorit și preconizat. O astfel e idee este reprezentată de caracteristică lucky wild, un simbol special pentru o categorie de sloturi extrem de apreciate.

Unul dintre cei mai importanți provideri, Big Time Gaming  (BTG)  a introdus noul lor motor de joc către alte companii de sloturi, denumit Megaways. Astfel, sloturile Megaways s-au bucurat de un real succes, iar sloturile vechi au avut parte de o relansare, fiind din nou în atenția jucătorilor, datorită acestei caracteristici speciale.

Cum funcționează sloturile Megaways?

Pentru a înțelege cum funcționează această caracteristică, acest ”motor” Megaways, este important să știi mai întâi modul în care funcționează liniile de plată regulate ale sloturilor.

Să luăm drept exemplu un slot care are 10 linii de plată, ceea ce rezumă existența a maximum 10 modele și tipuri de combinații de pariuri, pe care un jucător le poate face pentru a se bucura de câștig. Valoarea câștigului depinde de simbolurile de pe liniile de plată, dar liniile de plată sunt cele care stau la baza jocului și asigură sau nu premiile obținute.

Multe dintre sloturi presupun număr fix de linii de plată, iar de regulă aceste sunt în număr de 5, 9, 10 sau chiar 20, în funcție de tipul slotului și de caracteristicile acestuia. Există sloturi pentru care un jucător poate ajusta numărul de linii de plată, controlând mai bine rotirile și câștigurile sau pierderile.

Ei bine, rezumându-ne la aceste informații pe care orice jucător le știe sau ar trebui să le știe, putem spune că Sloturile Megaways sunt total diferite de normă, de cele clasice, având următoarele caracteristici sau evidențiindu-se astfel:

  • Inexistența liniilor de plată. Prin faptul că aceste sloturi nu au linii de plată, câștigurile sunt date doar de simbolurile jocului. Astfel, acestea variază în funcție de simboluri prezente în joc și de numărul lor. După cum bine știi, în orice joc de sloturi, sunt simboluri care valorează și te premiază mai puțin, iar altele mai mult.
  • Modalități infinite de câștig. Pentru ca jocul nu se bazează pe liniile de plată, numărul de modalități reușită sunt multe. În plus, simbolurile afișate în joc sunt decise în mod aleatoriu la fiecare rotire, iar o nouă rotire este diferită de cea anterioară sau de cea care va urma.

Pentru a identifica mai bine astfel de jocuri, este bine să reții faptul că multe sloturi Megaways sunt compuse din 6 role, spre deosebire de sloturile clasice, care au de regula doar 5 role.

 Cele mai bune sloturi Megaways

 Acum că ai descoperit ce sunt și cum funcționează sloturile Megaways, în continuare îți vom prezenta cele mai bune sloturi de acest fel pe care merită să le testezi.

1. 88 Fortunes Megaways – un slot cu tematică asiatică, alcătuit din 6 role și un număr impresionant de modalități de câștig. De-a lungul timpului, jucătorii profesioniști și specialiștii au descoperit aproximativ 117.649 de metode de a câștiga la acest slot. Jocul prezintă și o funcție de multiplicator, cu ajutorul căreia, poți câștiga până la 15 rotiri gratuite, care să te ajute să-ți maximizezi profitul.

2. Tiki Treasures Megaways – este un slot de tip Megaways care oferă și un jackpot progresiv. Acesta prezintă 3 caracteristici bonus. Prima dintre caracteristicile jocului este funcția pentru role care se vor afla „în cascadă”. Mai apoi aveam caracteristica de rotiri gratuite, unde în funcție de multiplicator, poți câștiga până la 15 Free Spins. Nu în ultimul rând, este prezentă și funcția pentru rândurile de joc „în cascadă”, ce poate recompensa cu rotiri gratuite.

3. Mostenirea lui Ra , varianta Megaways (Legacy of Ra Megaways). Desigur, nu putea să lipsească și un slot cu grafică și tematică egipteană. Așa cum se întâmplă în cazul slotului originalului, și această versiune este foarte simplă și ușor de înțeles și de accesat. Jocul este alcătuit din șase role și oferă până la 15.625 de modalități de reușită. Prezintă și o rundă bonus de rotiri gratuite: pot fi obținute până la 50 Free Spins.

Funcții comune ale sloturilor Megaways

 După cum ai putut observa citind informațiile de mai sus, sloturile Megaways sunt realmente un lucru nou, inovativ, pe care merită să îl testezi. Nu înainte, însă, de a descoperi care sunt cele mai importante funcții pentru acest tip de jocuri:

  • Avalanșa de simboluri. La orice combinație câștigătoare, simbolurile care ți-au adus noroc vor dispărea li vor lăsa loc altor simboluri poate la fel de norocoase, astfel poți obține un câștig mai mare chiar și dintr-o singură rotire.
  • Bonus sau funcții de rotiri gratuit – ce sunt declanșate, de obicei de avalanșele/cascadele de pe rolele de joc.
  • Posibilitatea de a plăti pentru alte funcții de joc.
  • Simboluri și bonusuri wild. Acestea se pot extinde pe rolele de joc, pot migra și pot furniza multiplicatori de câștig, pentru șanse suplimentare.

 Concluzii

Nu ezita să testezi această nouă generație de sloturi și să te bucuri de experiența oferită. Jocurile de tip megaways sunt ușor de înțeles, simplu de jucat, chiar mai simple decât cele clasice, astfel că pot fi accesate de toate tipurile de jucători, de la cei profesioniști, până la cei amatori. În plus, aceste sloturi ofertă mai multe șanse de câștig, de care poți beneficia chiar și tu.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.