Cea mai frecventă greșeală a pariorilor începători

Lumea pariurilor sportive a cunoscut o adevărată evoluție în ultimii ani și tot mai mulți au devenit atrași de această activitate atât prin prisma pasiunii pentru sport și pentru adrenalină cât și prin prisma câștigurilor pe care le pot aduce pariurile. Cu toții auzim de pariori profesioniști care au ajuns să trăiască doar cu veniturile obținute din pariuri și pentru care această activitate a luat locul unui job.

Însă toți pariorii au un început și toți fac greșeli. Dacă ești la început de drum în acest domeniu este bine să înveți de la pariorii experimentați greşelile prin care aceștia au trecut și pe care tu nu ar trebui să le faci. O să îți prezint cea mai frecventă greșeală pe care o fac pariorii când sunt la început.

Se axează pe subiectivism

Majoritatea celor are se decid să parieze pe sport se axează pe subiectivism. Mai exact, există tendința de a paria pe echipele favorite fără a lua în considerare meciul care se joacă, echipa adversă sau miza pentru care se joacă. Este obligatoriu ca înainte de plasarea oricărui pariu să faci o analiză a echipei pe care vrei să pariezi, a evoluției acesteia din ultima perioadă și a echipei adverse sau sa te bazezi pe ponturile tipserilor.

De asemenea, trebuie să fii atent la celelalte aspecte cum ar fi dacă echipa pe care vrei să pariezi a avut rezultate mai bune acasă sau în deplasare, în ce formă se prezintă jucătorii, cum este tipul de teren pe care se joacă sau ce miză are respectivul meci pentru echipă pentru a ști gradul de implicare al jucătorilor.

Statistici pe internet

Este foarte bine să accesezi și statistici pe internet pentru a vedea pe ce echipe este mai bine să pariezi. De asemenea, chiar dacă vrei să pariezi pe echipa favorită și aceasta este lider în campionat sau joacă în cupele europene, este obligatoriu să verifici și echipa deversară pentru că este posibil ca în fața acelei echipe să nu fie atât de bună precum pare, iar decizia de a paria pe ea să fie una greșită și să te alegi cu un bilet pierdut.

O altă greșeală foarte des întâlnită se referă la a te lăsa influențat de cote. Există două tipuri de pariori care se află în această categorie, pariorii care sunt foarte prudenți și caută cote mici și pariorii agresivi care caută doar cote mari.

La prima vedere te poți gândi că un varianta de pariu cu o cotă mai mică este mai sigură și ca cea cu o cotă mai mare este mai riscantă. Nu te lăsa păcălit acest aspect și fă o analiză a meciului. Nu de puține ori se dovedește ca în urma analizezi să aibă mai multe șanse favorabile varianta de pariu cu o cotă mai mare. La Publicwin pariorii găsesc adesea cote bune, peste medie, conform paginii pareri publicwin.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.