Ceai din sâmburi de măsline. Un adevărat medicament natural – Reglează valorile glicemiei, trigliceridelor și colesterolului, detoxifică organismul

Sâmburii de măsline sunt un adevărat medicament natural: au capacitatea de a regla tranzitul intestinal, de a ajuta stomacul și colonul și se folosesc în cadrul unui tratamentu care readuce glicemia în parametrii optimi.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Ceai din sâmburi de măsline – Rețetă

Se iau 200 de sâmburi de măsline sănătoase și frumoase, se pun la uscat pe un dulap, într-un loc lipsit de umezeală, pentru 2-3 săptămâni.

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Profită acum:Early Booking

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Se sparg în piua de bucătăria și se macină cu râșnița până se obține o pulbere fină care se păstrează într-un borcan de sticlă închis ermetic, pus într-un loc întunecos.

În fiecare dimineață se fierbe apa (250 ml) și se lasă la foc domol timp de 10 minute. Se ia de pe foc, se adaugă 1 linguriță de praf de sâmburi de măsline și se amestecă.

Ceaiul astfel obținut se bea cu înghițituri mici pe stomacul gol, până la ora 12. În acest interval de timp, se mai ia 1 linguriță de ulei de măsline presat la rece.

Cura se ține zilnic până praful se termină, după care se repetă la 4 sau 6 luni.

Această cură reglează valorile glicemiei, trigliceridelor și colesterolului și detoxifică puternic organismul.

Macerat din frunze de măslin

Se pun 20 de frunze uscate de măslin în 500 ml apă rece de izvor. Se lasă la macerat 12 ore după care lichidul se încălzește până începe să fiarbă. După primul clocot se ia de pe foc, se acoperă și se lasă deoparte 5 minute. Se filtrează și se păstrează într-un recipient de sticlă.

Se bea cu înghițituri mici de-a lungul întregi zile, în cadrul unui tratament care durează 30 de zile. Se poate repeta din 2 în 2 luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.