Ceață și ger. La ce trebuie să aiba atenție sporită maramureșenii?

 

Vremea s-a racit fata de intervalul precedent, devenind apropiata de normalul termic al perioadei. Cerul a fost variabil, cu innorari temporare in cursul zilei. Vantul a suflat slab la moderat. Temperatura maxima a fost cuprinsa intre 2 grade la Targu Lapus, Ocna Sugatag si 4 grade la Baia Mare, Sighetu Marmatiei. Cel mai rece a fost noaptea trecuta si in aceasta dimineata la statia meteo Iezer -14 grade, Targu Lapus, Ocna Sugatag si Cavnic -8 grade, -7 grade la Sighetu Marmatiei, -6 grade in Baia Mare. Stratul de zapada masura 38 cm la statia meteo Iezer, 18 cm la Cavnic, 16 cm la Baiut, 15 cm in Pasul Gutai, 10 cm la Firiza, 3 cm la Targu Lapus.

Carosabilul sectoarelor de drumuri publice este curat si partial uscat in zona de munte, respectiv curat si umed in rest. Angajatii sectiei de drumuri nationale au intervenit cu 4 utilaje si s-au raspandit 29 tone material antiderapant pe DN1C, DN18, DN19, DN17C, DN18B. Cer partial acoperit, vantul prezinta intensificari temporare pe creste. In zonele joase se semnaleaza ceata, iar vizibilitatea in trafic este redusa sub 150 de metri.

Vremea va fi apropiata de normalul termic al perioadei. Cerul va fi temporar noros. Trecator va ninge slab. Vantul va sufla slab la moderat cu unele intensificari in cursul zilei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -1 si 2 grade, iar cele minime intre -6 si -4 grade.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.