Cei doi tineri care au pătruns prin efracţie în incinta farmaciei din Poienile de sub Munte au fost ARESTATI

Doi tineri s-au gândit că modul cel mai uşor de a face rost de bani este furtul. La adăpostul nopţii şi-au pus planul în aplicare prin spargerea unei farmacii. Au reuşit să se bucure doar câteva zile de banii obţinuţi iar medicamentele sustrase nu au putut fi valorificate într-un timp atât de scurt.

După ce au fost sesizaţi despre comiterea faptei, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Leordina au demarat de îndată activităţile specifice pentru prinderea lor. Verificările şi investigaţiile efectuate au relevat că în noaptea de 18/19 octombrie a.c., cei doi tineri au pătruns prin efracţie în incinta farmaciei din Poienile de sub Munte, de unde au sustras sume importante de bani şi medicamente.

Cu sprijinul poliţiştilor de investigaţii criminale băimăreni şi cei ai Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş, ieri, 23 octombrie, cei doi tineri au fost depistaţi pe raza municipiului Baia Mare. Jumătate din prejudiciul cauzat a fost recuperat şi restituit părţii vătămate. În baza probatoriului administrat, tinerii, de 19 respectiv 21 de ani, au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Aceştia urmează a fi prezentaţi Judecătoriei Vişeu de Sus cu propunere de arestare preventivă. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestora.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.