Cei mai buni elevi ai județului Maramureș au fost astăzi premiați de executivul Consiliului Județean

Absolvenții claselor a VIII-a și a XII-a, șefi de promoție 2022, din unitățile de învățământ preuniversitar din Maramureș au primit astăzi câte un premiu și o diplomă din partea Consiliului Județean Maramureș, în semn de recunoștință pentru rezultatele excepționale pe care le-au obținut în ultimii patru ani la învățătură.

Președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, le-a înmânat elevilor diplomele și i-a felicitat pentru tot efortul și munca depuse în procesul educațional.

Acest eveniment festiv este organizat pentru al doilea an consecutiv de către Consiliul Județean Maramureș în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Maramureș, pentru a răsplăti eforturile și munca depuse de elevii maramureșeni în anii de studiu.

”Rezultatele performante pe care le-au obținut absolvenții claselor a VIII-a și a XII-a din Maramureș merită toată aprecierea noastră, iar eforturile și munca lor trebuie să fie răsplătite.

Vă felicit pentru toate rezultatele obținute în ultimii ani de zile, vă urez succes în ceea ce urmează, dar mai ales în parcursul pe care îl veți avea.

Cel mai important este să vă urmăriți visurile, să aveți obiective clare de la care să nu vă abateți și veți avea succes.

Mult succes și felicitări pentru întreaga activitate, stimați profesori și părinți, dar mai ales, dragi elevi!”, a declarat Ionel Bogdan.

212 elevi elevi au fost premiați astăzi de către Consiliul Județean Maramureș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.