Cel mai crunt avertisment referitor la efectele secundare ale vaccinului anti – COVID: „Oamenii trebuie să afle”

Cel mai crunt avertisment referitor la efectele secundare ale vaccinului anti – COVID: „Oamenii trebuie să afle”

ATP Motors ofera clientilor o promotie montaj anvelope de iarna

Febre, transpirații, migrene și dureri musculare care durează zile.

Antalya cu avionul din Baia Mare si Cluj!

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Acestea sunt doar câteva dintre simptomele raportate de diferiți participanți la studiile din „a treia fază” care s-au oferit voluntari la Pfizer, Moderna .

În timp ce oamenii de știință încearcă să determine Statele Unite să ajungă la o rată de vaccinare de peste 70% (punctul limită la care ar trebui să se declanșeze imunitatea efectivului), un grup de medici tocmai i-a avertizat pe oficiali, producătorii de sănătate și medicamente, care ar trebui să fie „transparenți” cu pacienții cu privire la efectele secundare potențiale ale vaccinării și să se asigure că sunt luate măsuri de precauție, astfel încât pacienții să nu treacă peste vizita lor de urmărire, informează cnbc.

Aceasta este o preocupare majoră pentru dr. Sandra Fryhofer de la American Medical Association, care a avertizat că efectele secundare ar putea descuraja mulți dintre pacienții să accepte a al doilea vaccin. Dr. Fryhofer și-a exprimat îngrijorarea într-o întâlnire virtuală de luni cu CDC și reprezentanți ai diferiților producători de vaccinuri.sursa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.