Cel mai nou simptom al coronavirusului. Motive de îngrijorare în rândul specialiștilor

Lista simptomelor COVID se mărește continuu cu noi semne ale infecției. Unul dintre acestea, remarcat într-un studiu al bitranicilor, a atras atenția specialiștilor.

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Oferte de nerefuzat 2021

Cel mai nou simptom al coronavirusului este asociat cu febra, iar din această cauză a atras atenția bucureștenilor.

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Un milion de persoane au participat la un studiu în Marea Britanie, iar cercetătorii au pornit de la simptomele ” de bază” ale infectării cu coronavirus, cum ar fi: febră, tuse și pierderea gustului și a mirosului.

Cercetătorii au aflat că lista simptomelor cu coronavirus este mult mai mare decât se așteptau. Frisoanele, pierderea poftei de mâncare, durerile de cap și durerile musculare luate împreună arată și ele că sunt șanse mari ca persoana care le manifestă să fie infectată cu coronavirus. Acestea apar de cele mai multe ori în combinație cu cele clasice, arată publicația „The Sun”.

Cel mai nou simptom al coronavirusului. Cercetătorii afirmă că în prezent dacă toată lumea cu simptomele de bază s-ar testa, proporția celor găsiți pozitivi ar fi de jumătate, și ar urca la trei sferturi în situația în care printre acele simptome ar apărea și frisoanele.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.