Cel mai nou trend in lumea femeilor!

henna2Moda. O lume plina de imaginatie, o lume in care ne exprimam personalitatea.

O noua moda ia amploare in randul femeilor. Am trecut de la parul vopsit in culorile curcubeului, produse de styling, emisiuni la MTV,cluburi si haine speciale la un pic mai multa arta. Toti cei care sunt putin “fashion victim”au nevoie de abilitati bune de comunicare, iar pentru a fi mereu in centrul atentiei trebuie sa arate atfel descat restul. “Fashion victim”au nevoie de o personalitate unica si puternica iar asta cu siguranta transmit si prin look-ul lor.

Tatuajele temporare sunt un produs nou si la moda, care incepe sa prinda din ce in ce ma tare in randul tinerilor din Romania, tineri  care urmeaza trend-ul!

De-alungul anilor, practica tatuajului a primit diferite semnificatii, incadrandu-i  pe purtatorii acestora in tipologii umane specifice, de cele mai multe ori bazate pe prejudecatiiile sociale ale vremii. Azi , tatuajele au revenit la semnificatia lor initiala, ele transmit o poveste in imagini, a celor care le poarta.

Din ce in ce mai mult s-a raspandit trendu-ul tatuajelor cu HENNA, numerosi artisiti oferind bucurii doritorilor, pictandu-i cu henna.

Din punct de vedere istoric, henna a fost folosita in scopuri cosmetice in Egiptul Antic sau Carthage, ca si in alte parti a Africii de Nord, precum “Cornul”Africii, Peninsula Arabica si Sud Estul Asiei. Un obicei important in toate aceste zone, mai ales in cadrul familiilor care pastreaza traditiile, sunt seriile mireselor, in care acestea sunt pictate cu henna.

Diferit de tehnica tatuajului permanent, tinerii zilelor noastre aleg aceasta alternativa beneficiind de costuri mult mai mici o rezistenta a tatuajului undeva la circa doua saptamani si o diversitate bogata de modele.

Cu o istorie atat de vasta, un lucru cert este ca tatuajele nu vor disparea din cultura pop si de pe trupurile celor care se dau in vant dupa infrumusetarea corpului cu desene ce au o simbolistica aparte pentru ei.

Aviz amatorilor, doritorilor sau pentru cei pasionati, terasa Symphony din cadrul centrului comercial Gold Plaza Baia Mare, organizeaza saptamanal petreceri tematice in cadrul carora pe langa muzica si voie buna,  petrecaretii isi pot realiza tatuaje cu henna.

Enjoy.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.