Cel mai PROST HOŢ din LUME: A vrut să fure un BANCOMAT cu totul! FOTO

bancomat_hot_43803000Imaginile surprinse de camerele de supraveghere de la o benzinărie şi publicate de poliţie arată tentativele sale eşuate de a fura un bancomat.

Cel mai prost hoţ din lume a fost filmat în Australia. Hoţul a ajuns la benzinăria de unde voia să fure bancomatul aparent foarte bine pregătit. A venit într-o maşină furată, a purtat pe cap o mască de apicultor, pentru a nu fi recunoscut, şi a avut la el un ciocan pentru a sparge geamul şi a intra în benzinăria închisă. Însă, din acest punct încolo, lucrurile au luat o turnură foarte proastă pentru hoţ. Planul era să lege un lanţ de camioneta sa şi de bancomat şi să îl smulgă din perete. A uitat să verifice, însă, cât de rezistent este lanţul.

Hoţul ghinionist a trecut pe lângă lanţul rupt, însă fără să îl vadă, s-a urcat la volan şi a demarat în trombă, în speranţa că va trage bancomatul după el. În cele din urmă a observat că lanţul nu mai era prins de ATM. Infractorul nu s-a lăsat, însă, păgubaş şi a mai încercat o dată.

A parcat, însă, maşina prea departe de benzinărie, aşa că nu a putut să prindă între ele zalele rupte din lanţ. În final s-a lăsat păgubaş şi a fugit fără pradă. În prezent este căutat de autorităţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.