Cele mai bune smartphone-uri pentru gaming! Iphone-ul e SCUMP, dar locul 2 merită toți banii

turboTelefoanele nu mai sunt de mult timp doar pentru apeluri si sms-uri. Odata cu aparitia smartphone-urilor si cu progresul acestora din ultimii ani, smartphone-urile au devenit noile console portabile. Totusi, mai e mult pana vor putea sa inlocuiasca PC-urile sau consolele pentru gamerii inraiti.

Calitatea jocurilor pe telefoane a crescut insa foarte mult iar cresterea dimensiunilor smartphone-urilor a ajutat si ea. Desigur, pentru un gamer marimea display-ului este foarte importanta si de aceea in cautarea smartphone-ului pentru cea mai buna experienta de gaming se ia acest lucru in calcul, plus autonomia bateriei si modul in care telefonul se incalzeste (sau nu).

Cel mai solicitant test de benchmark pentru a compara performantele in zona gaming este GFXBench Manhattan, dupa cum informeaza Yoda.ro. El simuleaza un mediu grafic intens care are menirea de a impinge GPU-ul la maxim. Rezultatele sunt masurate in frame-uri pe secunda – cu cat e mai mare, cu atat mai bine. Telefoanele Apple domina, insa ele sufera fata de altele din lista la un capitol important – bateria.

Iata cum arata topul celor mai performante smartphone-uri conform GHXBench Manhattan:

tel

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.