Cele mai tari trucuri pentru alegerea unui pepene delicios. Cum îţi dai seama dacă este copt forţat

Pepenele este fructul preferat de români vara. Vă prezentăm câteva trucuri de care trebuie să ţii cont în momentul în care alegi un pepene roşu. Doar aşa îţi vei da seama dacă acesta a fost copt forţat, cu ajutorul chimicalelor.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Profită acum:Early Booking

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Nimic nu se compară cu un pepene dulce şi rece într-o zi toridă de vară. Pentru a ne bucura de gustul autentic al pepenelui trebui să ţine cont de câteva lucruri atunci când îl cumpărăm.

În primul rând, trebuie să fiţi atenţi de la cine cumpăraţi. Un pepene românesc va fi întodeauna mai gustos decât unul de import, copt cu ajutorul chimicalelor.

De asemenea, rugaţi întotdeauna pe cel de la care cumpăraţi să vă facă un mic dop. Lubeniţa forţată să se coacă nu a avut timp să acumuleze zaharurile necesare, dar nici să aibă aspectul roșu, natural. Dacă descoperiţi că pepenele nu este roşu şi nici nu este dulce, atunci înseamnă că acesta a fost forţat să se coacă.

Seminţele reprezintă un alt aspect la care trebuie să fiţi atenţi în momentul în care cumpăraţi pepene. Lubeniţele forţate să se coacă vor avea seminţe albe, neevoluate. Astfel, pepenele ar putea conține Forchlorfenuron, una dintre substanțele folosite pentru a crește și a coace miezul pepenilor. Este o substanță folosită la accelerarea creșterii și în SUA, pentru struguri sau kiwi, dar interzisă în Europa.

Forchlorfenuronul a fost testat pe șoareci în SUA.

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.