Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Borșa lăudat de Autoritatea Națională pentru Turism

centru turistic borsa”Un nou obiectiv de interes turistic a fost finalizat în această perioadă, în localitatea Borșa din județul Maramureș”, scrie pe site-ul Autorității Naționale pentru Turism. ”Centrul Național de Informare și Promovare Turistică este amplasat pe str. Libertății, Nr. 46A, cu acces direct din DN18. Va facilita accesarea informațiilor privind date de interes general privitoare la România privind valorificarea potențialului turistic local pe piața turistică națională și internațională.
De asemenea, va pune la dispoziția localnicilor și turiștilor informații despre Borșa, despre obiectivele turistice locale, capacitățile de cazare, precum și posibilitățile de petrecere a timpului liber, relaxare, agrement sau divertisment”, reiese de pe site-ul ANT.

Beneficiarul indirect al proiectului este UAT Borșa, iar beneficiarii direcți sunt turiștii, localnicii și unitățile de cazare și turism din Borșa

Locația dispune de aparatură și programe informatice de ultimă generație (calculatoare, imprimante, fax, bază de date, site web), dotări moderne (încălzire centrală, aer condiționat, sistem de supraveghere cu camere, alarmă) și facilități care respectă mediul înconjurător și economisesc resursele naturale, generând energii alternative (panouri fotovoltaice).

”Acest obiectiv a fost finanțat în cadrul Programului Operațional Regional 2007-2013, Axa prioritară 5 – „Dezvoltarea durabilă și promovarea turismului”, Domeniul major de intervenție 5.3 – „Promovarea potențialului turistic și crearea infrastructurii necesare, în scopul creșterii atractivității României ca destinație turistică”, Operațiunea „Crearea Centrelor de Informare și Promovare turistică (CNIPT) și dotarea acestora”. Beneficiarul direct al acestui proiect este Unitatea Administrativ Teritorială Borșa, însă indirect vor beneficia deopotrivă turiștii, localnicii, precum și unitățile de cazare și turism din Borșa”, a explicat primarul orașului Borșa, Sorin Ion Timiș.

Datele de contact ale centrului sunt:
CNIPT: Str. Libertatii, Nr. 46A, Borsa, Maramures
Telefon: +40 262 343 973, Fax: +40 262 343 973
Email: info@infoborsa.ro, www.infoborsa.ro
centru turistic borsa2

Amalia Babici Man

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.