BÂRSANA: Cercetat pentru comiterea a trei infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

Renunţaţi la ideea de a conduce autovehicule dacă nu aveţi acest drept sau dacă aţi consumat alcool! Renunţaţi şi la speranţa că nu o să fiţi prinşi! Poliţiştii sunt prezenţi zilnic pe drumurile publice din judeţ şi şansele să fiţi depistaţi sunt foarte mari! Iar consecinţele faptelor pot duce la îngrădirea libertăţii sau la pierderea ei.

Ieri, în miezul zilei, poliţiştii din Bârsana au oprit pentru control un autoturism condus pe D.J.186. La volan a fost identificat un bărbat de 44 de ani, din localitatea Năneşti. Verificările efectuate au relevat că acesta nu deţine permis de conducere, că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi că numerele de înmatriculare aplicate pe autoturism sunt atribuite de fapt unui alt autoturism, care în prezent are înmatricularea suspendată.

Întrucât concentraţia alcoolică a fost de peste 0.50 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul a fost condus la spitalul din Sighetu Marmaţiei pentru recoltarea de probe de sânge.

Acum, acesta este cercetat pentru comiterea a trei infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, respectiv conducere fără permis, punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Photo: Arhiva

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.